2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از اولم نمیخوند

یعتی گفت سعی میکنم بخونم ولی بعدش گفت نمیخونم

برام مهم نیست هرکدوم دین و مسلک خودمون رو داریم و کاریم به اعتقادات هم نداریم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

ماله من...نماز صبحشم قضا نمیشه...ولی دست بزن داره.دوهفتس ک کتکم زده و خودش و مادرش و دوتا خواهراش گفتن زنگ بزن بابات بیاد ببرت،تا بیایم طلاقت بدیم...۱۲روزه کرونا گرفتم و خبر داره ولی یکبار زنگ نزده 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
شوهر من نمیخونه ..منم ک میخونم انقدر ببخشبد زر میزنه همش میگه من راضی نیستم منم میگم بتو ربطی نداره ...

وای خیلی سخته از لحاظ اعتقادی نزدیک نبودن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ماله من...نماز صبحشم قضا نمیشه...ولی دست بزن داره.دوهفتس ک کتکم زده و خودش و مادرش و دوتا خواهراش گف ...

نمازش به درد لای جرز هم نمیخوره!!!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

همسر من توی عقد کاهل نماز بود من هیچی بهش نگفتم بعد عروسی گفت حسودیم شد تو این قدر رابطتت با خدا خوبه خودش خداشاهده الان طوری شده نماز صبحشم به ندرت ترک میشه مگر اینکه خواب بمونه

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .