2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌برنج گرد ریختم با هویج و سیب زمینی.برا بار اول.

دکتر پسرم گفت اول سیب و هویج بریز فقط دوروز بعدش جعفری یا گشنیز دو روز بعدش رشته سوپ دو روز بعد مرغ باید فاصله بندازی اگه به یه چی حساسیت نشون داد بفهمی از کدوم بوده

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
عزیزم میشه به منم توضیح بدی چجوری درست کردی

برنج یک قاشق پر رو میشوری 

هویج یه عدد کوچک در اندازه یه انگشت 

سیب زمینی یه عدد کوچک 

یه تیکه سینه مرغ یا رون یا یه بازو رو جدا میجوشونی کثیفیای مرغ بره بعد همرو بنداز تو یه قابلمه کوچک بدون ادویه بذار دو سع ساعت آروم بپزع بعد با گوشکوب یا گوشکوب برقی کامل حل کن بده نی نی 

راستی سبزی سوپ هم بیست دقیق آخر اضافه کن 

آب سوپ موقع برداشتن زیاد رقیق نباشه آبکی نباشه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
اول برنج با هویج.بعدش برنج و هویج و سیب زمینی؟؟؟؟

من از دستور خود نی نی سایت برداشتم 

اینایی که اون خانم گفت هیچ کدوم حساسیت زا نیست 

چیزای جدید رو باید ببینی داره یا نه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
مرغ فردا میریزم.با کره کره رو وقتی سوپ رو گازه رو شعلست بریزم؟

بجای کره یه قاشق روغن زیتون بزنی سالم تره 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

پسرخواهرم ۹ماهشه همه غذارومیخوره ماشاالله ازخیلی وقته بهش غذامیده وکلابچه هامون ازکوچیکی بهشون غذامیدیم ۳الی ۴ماهگی اب غذاهاروبعدم که بزرگترمیشندغذاکامل هیچشون هم نمیشه خداروشکراتفاقاخیلی هم خوب رشدمیکنندوبدغذاهم نیستند دکترهای الان هی میگندفلان ندیدفلان نکنید بعدبچه روبدغذامیکنندچون دیگه به غذاعادت ندارندبچه های قدیم این ادااطوارهارونداشتندبخداخیلی هم خوب بودند خوبم رشدمیکردند