2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا دعوا و ابروریزی شده تو خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکس صدای من بلنده شوهرم دعوام میکنه😂

منم ولوم صدام بلنده. دعوا نمیکنم مدلش همینه. هی میگه داد نزن آبرومون رفت😐 البته به نظر خودم بد نیس معمولیه، اون میگه صدات بلنده 😐 

.

me too😂

پس تنهانیستم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همسایه ما خیلی میکرد خوب میدونستم اختلاف دارن ولی یه بار نصف شب داد میزد زنش گفت داد نزن همسایه ها خوابن فاصلمون دومترم نمیشد دیوار به دیواریم منم بچه کوچیک دارم بی شعور گفت گور بابای همسایه ها 😐هیچ وقت یادم نمیره ازش بدم اومد گور بابای خودت احمد آقا😒

منم ولوم صدام بلنده. دعوا نمیکنم مدلش همینه. هی میگه داد نزن آبرومون رفت😐 البته به نظر خودم بد نیس ...

دقیقا مثل شوهرمن😂

میگه یواشتر صحبت کن گناه میکنی همسایه صداتو بشنوه🤦‍♀️😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرا صداتو میندازی سرت ضعیفه؟😡

کلا ولوم صدام بلنده خب☹️

دوس دارم بلند بلند  حرف بزنم دعوا کنم

همین اجازه رو هم نداریم خواهر😑