2777
2789

سلام دوستان من روز دوازدهم سیکلم کیت تخمک گذاری زدم خط افتاد دیروز سیزدهمم بود زدم پررنگ تر شد ولی هنوزم کمرنگ بود امروزم زدم کمرنگتر شده برام عحیبه اخه دیروزی خیلی کمرنگ بود امروزم از اون کمرنگتر هم زمانش زوده هم این کمرنگ بودنش هم اخه انقد زود داره تایمم تموم میشه؟

علتش چیه امکانش هست درست نگرقته باشم؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
جواب میدم ولی مجردم نمیدونم☹☹

😂به هر حال ممنون صلوات هم فرستادم برات

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر وقت کیت میذاری پررنگ میشه باید اقدام کنی فرداش ک گذاشتی کمرنگ شده یعنی داره از زمان تخمک گذ ...

میدونم اینو ولی میگم زود داره تموم میشه زمان تخمک گذاریم اخه شنیدم معمولا پنج روزه یا بیشتر الان این خط امروز انقد کمرنگه فکر کنم فردا نداشته باشم کلا ۳ روز شد بعد خط دیروز پررنگترینش اونم خودش کمرنگه اندازه خط ثابته نمیشه که هیچ از امروزی یکی دو درجه پررنگتره توقع داشتم بازم رنگش پررنگتر شه تازه روز چهاردم سیکلمه اخه

بعد میگن چهارده روز قبل پریود بعدی پررنگترینه معمولا من معمولا عقب میندازم خیلی زود داره کمرنگ میشه

نمیدونم عزیزم  مجردم دعا کن بختم امسال باز بشه💕

برات دعا کردم صلوات فرستادم

میدونم اینو ولی میگم زود داره تموم میشه زمان تخمک گذاریم اخه شنیدم معمولا پنج روزه یا بیشتر الان این ...

عزیزم ۵روز در ماه احتمال بارداری هست که اونم از روز ۱۲تا ۱۵.۱۶پریودیه میگن هر شب یا یه روز درمیون. رابطه داشته باش

ولییی تخمک گذاری فقط یک روزه و تخمک ۲۴ساعت زنده میمونه 

میگن ی شب درمیون یاهرشب چون اسپرم ۳روز زنده میمونه 

که تا تخمک آزاد میشه سریع باهم لقاح کنن

عزیزم ۵روز در ماه احتمال بارداری هست که اونم از روز ۱۲تا ۱۵.۱۶پریودیه میگن هر شب یا یه روز درمیون. ر ...

خب دیگه شمام میگی ۵ روز مال من سه روز شد

راستی تا الان ۵ تا صلوات برات فرستادم 

ولی به کیت هم نمیشه اعتماد کرد نشانه ی تخمک گذاری ترشح زیاده مثل سفیده تخم مرغ بی رنگ همش میاد و ا ...

اهان اونو ک دارم امروز اتفاقا ترشحم بیشتر شده از دیروز 

میشه علتش که انروز کمرنگ شده اسن باشه که با فشار ادرار کردم(ببخشید)ینی با سرعت چون تند شده بود داشت میریخت(بازم ببخشیدا)

نمیشه گفت زمان تخمکگذاری برای همه دقیق اتفاق میوفته. کمرنگ شدنش یعنی زمان تخمگذاریت تموم شده. 

زیاد به این چیزها دل نبند. وقتی پریودت تموم میشه یه شب در میون رابطه داشته باش 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
ممنون فدات شم  ۵روز احتمالش هست نه اینکه ۵روز تخمک زنده بمونه فقط ی روز زنده میمونه

خب دیگه ۵ روز باید کیت رنگی بشه البته من حدس میزنم فردا رنگی نشه بازم نمیدونم به هر حال ممنون ک ج دادی