2777
2789

میتونیم  خودمون توخونه تزریق کنیم یا باید بریم درمانگا؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

من زیر جلدی هام رو خودم میزدم 

اما برای پرولوتون هام هفته ای یکبار میرفتم تزریقات

اگر کسی رو توی خونه دارید که تزریقات بلد باشه میتونه براتون بزنه اگر نه باید برید تزریقات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت که نمیتونی 

کسی بلده بهت بزنه؟ من بابام برام تزریق میکردن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من توی بارداری همسایه مون بلد بود میزد برام خودم هم بلد بودم به خودم بزنم ولی توی بارداری با اون شکم به خودم نمی‌تونستم بزنم حتما هستن توی همسایه ها که بلد باشن اگر کسی نیست زنگ بزن درمانگاه های مختلف ببین کسی هست در ازای گرفتن پول بیاد و برات بزنه ؟ من نمونه آزمایش هام رو هم توی خونه می‌گرفتن برام مثلا برای تست آمینو شور اومدن نمونه گرفتن خون هم همینطور اگه استراحت مطلق هستی و خونه تون پله داره بهتره که بلند نشی هر هفته بری 

من توی بارداری همسایه مون بلد بود میزد برام خودم هم بلد بودم به خودم بزنم ولی توی بارداری با اون شکم ...

خواهر شوهرم بلده ولی زنگیدم ب ی داروخونه میگف بری درمانگاه بهتره ولی نمیخوام برم تواوت محیط کثیف دراز بکشم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
خواهر شوهرم بلده ولی زنگیدم ب ی داروخونه میگف بری درمانگاه بهتره ولی نمیخوام برم تواوت محیط کثیف درا ...

اونا مسیولیت دارن نمیتونن تلفنی بگن عیب نداره که این بنده خدا همسایه مون کمک بهیار بود توی بیمارستان وظیفه نظافت و تغییر پوزیشن دادن بیمار رو داشت نه پرستار بود نه ماما ولی میزد برام 

بده خواهر شوهرت بزنه به نظرم درد داره چون روغنیه ولی مثل پنی سیلین نیست که خطرناک باشه 

زیرجلدیارو دورناف میزدی ؟تا ماه چندم؟ 

از اول بارداریم تا هفته ۳۸ زدم دقیقا چند روز قبل از سزارینم دکترم قطع کرد مصرفش رو

نه من دور نافم نمیزدم

اول توی بازوهام بعدش رانهام بعدش عضلات شکم بعدش پهلوهام

یه مدت که یه جا میزدم اون محل سفت میشد میرفتم یه جای دیگه

من روزی ۲ تا زیر جلدی میزدم کم نبود بالاخره

اما دور نافم هیچوقت نزدم

تبریک

1
5
10
15
20
25