2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ادب کنم کمک

747 بازدید | 29 پست

من و همسرم با اختلاف طبقاتی ازدواج کردیم. من خیلی سر ترم. تو تمام مشکلات زندگیمون پدر و مادر من بودن که هوامونو داشتن. هنوزم هر ماه پدرم چند ملیون برامون می‌ریزه و ساپورتمون می‌کنه. ولی پدر همسرم تا حالا ۵۰۰۰۰۰ تومنم نداده و بیخیال پسرشه. همسرم پدرمو خیلی دوست داره اما امروز سر یه مسأله حرفی زد که بینهایت دلم شکست. ما رفته بودیم خونه پدر همسرم برای دیدنشون. اونجا فهمیدم که پدرش می‌ره در مغازه برادرش و اونجا چند ساعت میمونه منم بخاطر کرونا که در تماس بوده با جای پر تردد نمی‌داشتم بچم نزدیکش بره.

حالا امروز تازه شوهرم یادش افتاده میگه اگه بابای تو هم به سن بالای من رسید!؟ بابای تو خیلی زودتر میمیره ایشالا چرا بابای منو فکر می‌کنی کرونا داره؟

حالا آنقدر سوختم از حرفش میخوام بعد از ظهر برم خونه بابام چند روزم نیام. چجوری ادبش کنم

ولش کن اشتباه گف

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد همینه خصلتش همینه زیاد از طرف خانواده زن ساپورت بشه میشه همین  نمونه اش شوهر خود من  ...

خب چیکار کنم الان. میخوام ادب بشه. نمیتونم از حرفش بگذرم خیلی زورم گرفته

به شوهرتون چقدر رو میدید 

چرا از پدر مادر میگیرین میریزین حلق این موجودات

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

عزیزم این رفتار همسرت به خاطر اینه که خودشو از تو کمتر و پدرشو تز پدرت کمتر دیده همیشه. و میخواد جبرانش کنه . با یه مشاور خوب و باهوش حتما صحبت کن . مشاور باید باهوش باشه وگرنه اصلا نمیارزه