2777
2789
عنوان

فاصله سني بچه اول و دوم

1247 بازدید | 76 پست

سلام  خانوماي مهربون 

ي سوال دارم كيا اينجا فاصله سني بچه هاش كم بوده و راضي بودن مثلا فاصله سني ٣/٥سال 

من الان باردارم و بچه اولم ٢سال و ٧ماهشه

بنظرتون فاصله سني خوبيه همه كه ميگن خوبه بازم خواستم نظر شما ها رو هم بدونم 

ممنونم ميشم اگه وقت بزارين و جواب بدين

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نیست 

بهترین زمان وقتی هست 

بچه بتونه بره دسشویی خودش رو بشوزه و این که کلاس اولش که حیاتی ترین دوره هست تموم شده باشه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

پسرمنم دوسال ودوماهشه من خودم وقتی سه سالش تموم بشه برای دومی اقدام میکنم شماهم خوب کاری کردی ولی من نمیتونم زودترازسه سال دومی رو بیارم دست تنهام نمیرسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بستگی به بچه اولتون داره اگه آرومه بیار ،

میگن دو تا پنج سال خوبه.

اما من پسرم داره میره تو چهار سال ،بعضی وقتا اینقدر لجبازی می‌کنه اینک یه کوچولو دیگ هم اضافه بشه دیگ فک کنم دیوونه بشم 🤭