2777
2789

خانما شده تاحالا توی جمعی باشین که یه خانم با چهره و اندام خیلی زیبا جلوی همسرتون باشه . شما حسادت بکنین ؟؟؟

من همیشه اینطوری ام . خیلی اعتماد به نفسم رو از دست دادم ...

3 روز پیش یکی از بستگان شوهرم با دخترش که از من 3 سال کوچک تره اومده بودن خونه مادر شوهرم ماهم اونجا بودیم .دخترش رو خیلی وقت بود نمیدیدم. خوش قیافه ست خدایی اما اون روز دیگه تیپ خفن زده بود اندامشم خیلی قشنگه پوستش بلوریه و سفید چشماش درشت وسیاه موهاش شلاقی تا زیر کمرش.  کمرش باریک و پاهای تپل و سفید. خیلی هم باز میپوشه مثلا شلوارش از مچ بالا . موهای باز .شلوار تنگ . منکه خانمم از نگاه کردنش سیر نمیشم.  یه چند کلمه ای با شوهرم صحبت کرد و من حسادت میکردم. مدام به خودم میگفتم نکنه شوهرم تو دلش داره مقایسه مون میکنه ... دیگه انقدر بوغ کرده بودم یه گوشه یهو دیدم شوهرم اشاره میکنه بیا پیشم . رفتم دستاشو حلقه کرد رو گردنم بغلم کرد . فک کنم فهمید دارم حسادتشو میکنم بدتر خراب شدم . شما تو این وضعیت چکار میکنین.

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقایسه کردن واقعا خیلی بده

شما که دیگه ذهن خونی هم میکنی دیگه بدتر

همیشه بوده که ازمابهتر و حتی بدتر 

نباید که مقایسه کنی گلم

شما متاهلی بارزندگی رو دوشته احتمالا مادر هم هستی

خیلی تفاوت داری با یه دخترمجرد اونم که ازخودت کوچیکترم هست

عزیز واسه یه مرد هیچ کس زنش نمیشه. 

خانم ها برای شوهرشون تنها زیبایی هستن که خدا خلق کرده  نگران نباش  به نظرمن هم خیلیا از من قشنگ ترن  ولی هر وقت به شوهرم میگم میگه فقط تو خانم منی. من اصلا نباید کس دیگه ای رو ببینم و نمی بینم. 

حتی در مورد خواهر هاشم اظهار نظر نمی کنه. 

کاری که یه زن باید بکنه اینه که اونم فقط شوهرش رو ببینه و  چشم شوهرش رو پر کنه و خودش رو از بقیه بپوشونخ

مقایسه کردن واقعا خیلی بده شما که دیگه ذهن خونی هم میکنی دیگه بدتر همیشه بوده که ازمابهتر و حتی بد ...

من اندامم بد نیست حتی با اینکه زایمان کردم همه میگن خوب لاغر کردم. اما خب وقتی بهتر ازخ ودم میبینم خیلی حالم بد میشه. از بچگی اونطور بودم . از وقتی یادم میاد خودمو مقایسه میکردم با همه .

من اندامم بد نیست حتی با اینکه زایمان کردم همه میگن خوب لاغر کردم. اما خب وقتی بهتر ازخ ودم میبینم خ ...

عزیزم سعی کن توی کمالات و علم و آگاهی خودتو با بقیه مقایسه کنی که لااقل یه سودی هم برات داشته باشه برای خانم های امروزی این چیزا مهمتر از ظاهر و قیافس

آخی شما که خانمی چقدر ظاهر خانما براتون مهمه. اتفاقا این چیزایی که تعریف کردین یه خانم شیک امروزی نی ...

خیلی . از بچگی فقط کارم این بود مقایسه خودم با همجنسای خودم . نه چاق نیست خیلی هم تراشیده ست . باسنش مثل جنیفره بالا تنه ش لاغر. مادر زادی اونطوره . تو فامیل همه زیبایی اونو میگن

خودتو از نظر تیپ و چهره قبول داری؟

من اینجوری نیستم چون هم ظاهرمو میپسندم هم همسرم عاشقمه و حس نمیکنم اصلا به زیباترین زن دنیا هم فکر کنه❤

همسرم:جان منی به مختصر❤
خیلی . از بچگی فقط کارم این بود مقایسه خودم با همجنسای خودم . نه چاق نیست خیلی هم تراشیده ست . باسنش ...

اخی چقدر رو هیکل بقیه حساسی من اصلا این جوری دقیق به خانمای اطرافم نگاه نمیکنم .نمیدونم شاید حق داری ولی اینجوری فقط داری اذیت میشی فکر نمیکنم سودی برات داشته باشه

اخی چقدر رو هیکل بقیه حساسی من اصلا این جوری دقیق به خانمای اطرافم نگاه نمیکنم .نمیدونم شاید حق داری ...

خیلی اذیت میشم. فک کنم شوهرمم متوجه شد