2777
2789
عنوان

از خواهر شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 43 پست

اصلا تقصیر خواهرشوهرت نیست 

تقصیر خودته 

چرا؟

چون فکر کردی محبت کردن دو دو تا چهار تا و معامله ست !

محبت باید درونی باشه نه که توقع جبران داشته باشی 

به قول دکتر هلاکویی انتظار داشتن همون چیزی هست که مردم ما رو بدبخت کرده 

از این به بعد هم خواستی محبت کنی اگر توقع جبران داشتی نکن چون فقط خودت و اذیت می‌کنی

اینا هم بهت گفتم تا خودت کمتر اذیت بشی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم از وقتی داداشم عقد کرده بهش حتی تبریک نگفتم ولی مامانم زن داداشمو مجبور میکنه بهم زنگ بزنه حالمو ...

خوب کاری کردی تبریک نگفتی بزار اون دختر هی بهت زنگ بزنه با برادر شما بعدها سر همین مووضوع دعواش بشه 

یه زنگ زدن و تبریک گفتن خیلی زمان و حوصله نمیخواد 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که توی همه چیز من دخالت میکنه و توی شب عقدم هم یه دعوایی راه انداخت و کلی ناراحت کرد منو خا ...

اشتباه منو نکن دلت ازش پره الکی بزرگش نکن نکن عزیزم نکن عادی باش رفتار کن خیلی عادی

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
خوب کاری می کنی از الان خودت رو تو دست و پا ننداز چه خبره هر هفته زنگ و اس من ده سال ازدواج کردم هر ...

افرین. از تجربیاتت بگو منم یاد بگیرم.

من قبل اینکه ببینمشون با خودم میگم‌ این دفعه صمیمی نمیشم ولی تا میبینم یادم میره و از هر دری حرف میزنم باهاشون😐

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎

ببين عزيزم تو اين دوره توقع جبران از بقيه نداشته باش و كلا سعى كن خيلى هم مايه نزارى براى كسى

اينو منى ميگم كه خيلى مهربون و احساساتيم ولى ياد گرفتم محبتم فقط و فقط مختص پدر مادر و در كل خانوادم باشه

نرمال باش تا بعدا هى افسوس نخورى چرا اينكار رو كردم و اونكار رو كردم 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

شما برای بقیه اونقدر خوب باش که توقع جبران نداشته باشی . 

نقش های اجتماعیت هم با هم قاطی نکن ، شما عروس اون خانواده هستی پس نقش دخترشون رو بازی نکن ، چون برای اونا در نهایت عروس هستی و با توجه به روحیت ضربه میخوری . روابط عروس و داماد با خانواده همسرشون باید محترمانه و به‌اندازه باشه نه صمیمانه و فرزندانه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
افرین. از تجربیاتت بگو منم یاد بگیرم. من قبل اینکه ببینمشون با خودم میگم‌ این دفعه صمیمی نمیشم ولی ...

من برا خودم قانون گذاشتم دو هفته یه بار می رم شوهرم هر وقت خواست میره بعد میرم در حد سلام احوال پرسی بخدا انقدر راحت شدم از دست دخالت و متلک هاشون

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است