2777
2789
عنوان

خدایا چرا زندگی من اینجوری میشه

582 بازدید | 23 پست

دیگه خسته شدم از بهونه گیریها و مسخره رفتار کردن شوهرم. اصلا درک و فهم نداره. نمیدونم با این مرد چطور ادامه بدم. هر روشی رو امتحان کردم ولی بی فایده اس. هدفش فقط بهم ریختن حال منه و بس. انگار من دشمنشم همیشه بهونه داره واسه گیر دادن به من. 

من یه زن آرومی هستم تا کسی بهم کاری نداشته باشه کاری بهش ندارم. همیشه هم حقم پایمال شده. 

شوهرم به مدت بدجور بهونه گیر شده و اصلا حرمت منو نگه نمیداره. امروز دیگه به سیم آخر زدم و با هم دعوامون شد و از خونه بیرونش کردم رفت. گفتم دیوونم کردی چی میخوای از جونم. دیگه نمیخوام ببینمت. اونم طبق عادت همیشه که هر موقع بحثمون میشه زنگ میزنه خونه پدرم و همه رو خبردار میکنه. مسخره ترین چیزها و بهونه میکنه و پشت من بدگویی میکنه. 

مثلا میره میگه دخترتون چند روزه بهم صبحانه نمیده یا دیر از خواب پامیشه یا کاراشو نمیکنه. یا همش میگه من بی چشم و روئم هر کاری براش میکنم بی چشم و روئه. هزار جور حرفای مسخره پشت من میگه. حتی چند روز پیش خسته از کار نشستم نتونستم کمر رایت کنم. گفتم برام چایی بیاره. حتی منت این چایی آوردنش سر من میزاره. همش منت میزاره تحقیرم میکنه. اصلا پشت من نیست. نمیدونم چرا اینجوری شده. خیلی دلشکسته ام ازش. 

منم تا حالا پیش باباش اینا گلگیشو نکرده بودم. اما امروز اینکارو کردم تلافی همه این سالها که میرفت خانواده منو ناراحت می‌کرد. مادر من فشار خون داره حالش اصلا خوب نیست. من دوست ندارم سر هر چیز خاله زنکی ناراحتش کنم. اما شوهرم از عمد میخواد ناراحتش ن کنه    . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار اگه خانوادتون به همسرتون بگه زندگی شما به ما مربوط نیست مشکلاتتون رو خودن حل کنید چندبار اینطوری بگن ادب میشه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
ببخشید ولی همسرتون بیشعوره..تمام

به خدا خانوادمم میگن. شوهرت شعور نداره. مگه هیچ زن و شوهری بحث نمیکنه قرار باشه برن جار بزنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه. آبروی خودشو برده اما حالیش نیست. 

منم دیگه صبرم لبریز شد و پیش خانوادش گفتم. حالا شاکیه و مثل لاتای تو کوچه خیابون با من حرف میزنه. امشب تهدیدم می‌کرد که میرم پیش پدر بزرگ مادر بزرگت آبروتو میبرم. آخه مگه من چکار کنم. منو آفتاب مهتاب نمیبینه. بدون شوهرم تا حالا جایی تنهایی نرفتم. همیشه هم که مثل کلفت تو خونه با یه بچه دارم زحمت میکشم. تازگیا کار هنری شروع کردم اما از دماغم دراور. به خدا خسته شدم. راه میره میاد تیکه و متلک بهم میندازه. به خدا بهترین شرایط رو خونه بابام داشتم. خودش داشت بال درمی‌آورد من باهاش ازدواج کردم اما از همون دوران عقد خودشو نشون داد. 

با اینکه حق داری و حق با تو هست ولی با دانایی و عاقلی سعی کن با خانوادت صحبت کنی وقتی همسرت زنگ میزن ...

پدرم اینکارو نمیکنه. همه خواهرام از دست بابام شاکین که چرا انقدر به دوماداش رو میده. 

خانوادم الان تو شرایط بدی هستن مشکلات دارن. شوهر من باید شعور داشته باشه اونارو فاطی نکنه که نداره. به خدا به سرم زده ازش جدا شم دیگه خسته شدم

استارتر شوهرت اخلاق خیلی بدی داره که موقع دعوا به خانواده زنگ میزنه، سعی کن با هر ترفندی شده این کار رو از سرش بندازی

حالا که به خونوادش گفتی، زنگ بزن به بزرگ‌ترش  و یکی که ازش حساب میبره و بگو که این اخلاق زشت رو ترکش بده

به خونوادت هم بگو وقتی زنگ میزنه محلش ندارن و یکبار با احترام و محکم جوابش رو بدن و بهش بگن بار آخر باشه که تا دعوات میشه زنگ بزنی به ما. بهش بگن ما توی دعوای زن و شوهری دخالت نمیکنیم و شما هر دوتاتون عاقل و بالغین و باید از پس مشکلاتتون بربیاین

درمورد اخلاقی‌ات دیگش هم باید بگم که اکثر مردا همین مدلی هستن، هرکاری براشون میکنی مثل گربه کورن، تو به زندگیت برس و به دل نگیر

استارتر شوهرت اخلاق خیلی بدی داره که موقع دعوا به خانواده زنگ میزنه، سعی کن با هر ترفندی شده این کار ...

اتفاقا پیش خانوادش گفتم اینکار زشته. اما اونا میگن مگه چیه باباته پیش غریبه که نگفته. وقتی خانوادش اینجوری تربیتش کردن. و از این رفتارش همایت میکنن من دیگه کاری از دستم برنمیاد. این آدم همیشه همینجوریه و درست بشو نیست 

استارتر شوهرت اخلاق خیلی بدی داره که موقع دعوا به خانواده زنگ میزنه، سعی کن با هر ترفندی شده این کار ...

اتفاقا خانوادش هم با ما تو یه ساختمون هستن و همیشه و هر ساعت پیش اوناس معلومه اخلاقیات میشه مثل اونا. 

اتفاقا پیش خانوادش گفتم اینکار زشته. اما اونا میگن مگه چیه باباته پیش غریبه که نگفته. وقتی خانوادش ا ...

ببخشید پس خونوادش از خودش بیشعورترن و اینجوری بارش آوردن.

راه‌ه حلش اینه که به خونواده خودت بگی جلوش با احترام پایین. مثلا بابات بگه زنم مریضه و اگر خدایی نکرده طوریش شد مقصر اونه. با قاطعیت بگه که دیگه نبینه واسه مسائل اینجوری بهش زنگ بزنه

ببخشید پس خونوادش از خودش بیشعورترن و اینجوری بارش آوردن. راه‌ه حلش اینه که به خونواده خودت بگی جلو ...

من دیگه تحملشو ندارم دیگه بریدم. 8 سال همینه درست نمیشه. آخه منت چیو میزاره سر من. چرا به من میگه بی چشم و رو. به خدا جز صداقت هیچی از من ندیده. نه ولم تو خیابونا. نه رفیق بازم  نه.... 

با یه بچه تو خونه صبح تا شب سر میکنم. تازگیا یه کار هنری راه انداختم. داره عرصه رو بهم تنگ میکنه که بزارمش کنار. انقدر بی منطق و بی تربیت شده. اصلا طرز رفتارش نمی‌فهمه. همش دنبال بهونس شر راه بندازه. که بالاخره انداخت

فقط طلاق بی شوخی .من فهمیدم بعضی مردها به درد ازدواج نمی خورن دیگه یا آدم خوبی هستی یا بد. زندگی کرد ...

دقیقا همینن. دیگه خسته شدم از تنش. چرا فکر میکنن خرجمونو میدن دارن لطف میکنن. مگه منو از تو جوب آورده. حالا پدرم ورشکست شده یادش افتاده به من زور بگه. به خدا خیلی تحد تاثیره. 

من دیگه تحملشو ندارم دیگه بریدم. 8 سال همینه درست نمیشه. آخه منت چیو میزاره سر من. چرا به من میگه بی ...

عزیزم قبل از اینکه تصمیمی جدی بگیری حتما یه مشاور خوب برو و ازش مشورت بگیر، دقیق اخلاقیاتش رو بگو ببین چه راهکاری پیشنهاد میده

درضمن تاکید میکنم یه مشاور خیلی خوب باشه چون بعضی مشاورها هیچی حالی‌شون نیست فقط پول میگیرن و وقتت رو هدر میدن

امیدوارم مشکلت با شوهرت حل بشه و دست از این اخلاقاش برداره