2777
2789
عنوان

سردرد

43 بازدید | 5 پست

راهکار ؟ سمت چپ سر بیشتر اطراف چشمم درد میکنه یه مفنامیک خوردم خوب نشدم مسکن دیگه ای ندارم  

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

گوشی رو بذار کنار و بخواب

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببند با یه روسری  گوشی دستت نگیر  چشماتو ببند فقط  با دستتم ماساژ بده

انجام دادم خوب نشد کلافه شدم😳

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
انجام دادم خوب نشد کلافه شدم😳

من یبار یه سردرد وحشتناااک داشتم در حدی ک چشمام باز نمیشد از درد 

خالم قلنج ها کمر و گردنمو شکوند حالم خوب شد کلا 

با اینک فک میکردم تاثیری نخواهد داشت

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

من یه زمانی سردرد های طولانی داشتم و مدت زیادی بود که به شدت اذیت میشدم تا برای پیدا کردن مشکل اصلی رفتم پیش دکتر زاهد ملک محمدی ایشون با انجام چند آزمایش به من نشون داد که مشکل خاصی نداشتم و خیلی سریع با چند تا دارو منو به بهبودی رسوندن.