2777
2789
عنوان

ميشه برا بابام دعا كنين🥺😭😭

399 بازدید | 53 پست

ما يه خانواده خوشبخت بوديم ولي حالا بابام اعتياد شديد داره و داره تمام زندگيمو ميسوزه پاي اعتياد بي خيال شده سر كار نميره و مادرم پير شده همه بهمون سركوفت كاراي بابامو ميزنن و ابرمون رفته

ترو خدا التماس ميكنم دعا كنين بابا به عقل بياد و كمتر بشينه پاي اعتياد يذره به فكر زندگي و ما هم باشه 😭😭😭😭😭😭🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که درست بشه به حق علی♡♡

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

از عمو یا داداش کمک بگیرید و ببریدش کمپ

خيلي لجبازه دادم فقط ١٦سالشه همش فك ميكنم چون بابامو تو اين حال ميبنه معتاد ميشه اونم

عموهامم كه تا پول داشت بابام داداش داشتن الان كلا يادشون رفته🥺

راضی اش کنید بره مرکز ترک اعتیاد ،. بهش انگیزه بدید، بیشتر بهش توجه کنید ، مامانتون رو تو این شرایط دلداری بدید و ازش بخواین به باباتون سرکوفت نزنه یا توهین نکنه، اصلا پدرتون رو مسبب بدبختی خودتون یا بی ابرویی ندونین، جلوش این حرفها رو نزنید ، حتما با زبون خوش و رفتار محبت امیز کاری کنید بیشتر وقتش رو با شما باشه ، نذارید زیاد با دوستاش رفت و امد کنه، خلاصه تمام تلاشتون رو بکنید بره مرکز ترک اعتیاد ....و این رو بدونید اعتیاد گناه نیست مثل کرونا میمونه و یه بیماری هست که اگه به موقع درمان نشه نابود کننده است . 

امیدوار باشید .همه چیز درست میشه ، البته با حمایتهای شما.

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤