2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش ماهم کنار هم میبودیم،من تا صبح با عشق ب صدای نفسش گوش میدادم  قدرشو بدون عزیزم،موسیقی هر ش ...

ان شالله به هم میرسید گلم

اگر هم مسافرته به زودی برمیگرده ان شالله

عزیزم از موسیقی گذشته  ساز و دهل هست

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
ان شالله به هم میرسید گلم اگر هم مسافرته به زودی برمیگرده ان شالله عزیزم از موسیقی گذشته  ساز ...

قهریم عزیزم 

قهره در واقع 

دعا کن برام،زندگیمو خیلی دوس دارم 

همون ساز و دهل هم قشنگه 

همسر تو خرو پف میکنه 

همسر من که یه جور دیگه هی منو از خواب میپرونه 😣

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
قهریم عزیزم  قهره در واقع  دعا کن برام،زندگیمو خیلی دوس دارم  همون ساز و دهل هم قش ...

ان شالله مشکلتون حل بشه ❤ چرا قهر کرده؟ چند وقته؟ نمیشه خودت پیش قدم بشی واس اشتی؟

مقصر خودمم،عذر خواهی هم کردم،ولی فعلا رو اون دنده لجبازی هست 

وای از وقتی که مرد لج کنه 

شوهر منم خیلی لجبازه درکت میکنم...بزار یکم بگذره ارومتر میشه  

خدا به زندگیتون آرامش بده عزیزم

خیلی بد بدخواب شدن   من که عصبی شدم دیگه

منم همینجور بخدا بیشتر  صبح ها گیجم منگم 

فکر میکنه من بالش لا پاشم هی لنگشو میندازه روم 

الان که باردارم رعایت میکنه مثلا هی میکشم رو دستش میخوابونم تا چشام گرم میشه برا خواب  دستشو بر میداره پشتش بم میکنه اگه اینکار هارو نکنه هر یه ساعت با سر و صدا بلند میشه که خستم شد دیگه از بس میرم دشویی بلند میشه میره دشویی برا برگشتم سرو صدا میکنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین