2777
2789
عنوان

شوهرم لجباز شده

228 بازدید | 15 پست

الان روزهای آخر بارداریم رو دارم طی میکنم و به جای اینکه خوشحال باشم و انتظار به دنیا اومدن بچه مون شوق و ذوقمو بیشتر کرده باشه اصلا هیجان ندارم و دارم افسرده میشم .

شوهرم از دوره نوجوانیش اسم دوتا پسرش رو انتخاب کرده ، کل فامیلشون هم میدونن ، شدیدا هم مصمم هس که  اسم بچه مون روهمونی بذاره که خودش دوست داره.

اصلا نظر من رو نپرسیده پ براش مهم نیست . بارها خواهش کردم که اسم بچه مون رو تو خونه اونی که من دوست دارم صدا کنیم ولی قبول نمیکنه.

آخه این انصافه؟ اگر اون پدرشه منم مادرشم . منم دارم سختی میکشم . درسته که شرع و قانون انتخاب اسم فرزند رو به پدر داده ولی همون شرع و قانون هم گفته با مادر مشورت کنین . 

چی کار کنم ؟؟ کمکم کنین ، دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی شرع و قانون این حق رو به پدر داده!!! 

تاسف

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

آدم مذهبی هس میخواد اولی رو حسن و دومی رو حسین بذاره

منم مذهبیم ولی هیچ موقع توی هیچ چیزی تنهایی تصمیم نگرفتم ، همیشه باهاش مشورت کردم ولی شوهرم هر موضوعی باشه اول با مامانش و بعدش بامن صحبت می‌کنه.

خدا رو شکر مادر شوهرم زن عاقلیِ اکثر مواقع میگه خودتون باهم تصمیم بگیرین

عزیزم سخت نگیر ما اسم دخترم رو نگار انتخاب کرده بودیم همسرم رفت شناسنامه بگیره فک کن هنوز از بیمارستان مرخص نشده بودم اومد گفت سوپرایز شناسنامه رو باز کردم دیدم یه اسم دیگه گرفته منم خندی دم و بهش گفتم ک و س خ ل دیگه نمیشه سر همه چی جنگ کرد که 

عزیزم سخت نگیر ما اسم دخترم رو نگار انتخاب کرده بودیم همسرم رفت شناسنامه بگیره فک کن هنوز از بیمارست ...

خوب لابد این جوری نبوده که اون اسم رو دوست نداشته باشی .

من شدیدا داره بهم فشار میاد خیلی داره بهم سخت میگذره. 

خوب لابد این جوری نبوده که اون اسم رو دوست نداشته باشی . من شدیدا داره بهم فشار میاد خیلی داره بهم ...

اتفاقا خیلی دوست داشتم فک کن 9ماه فکر کنی تحقیق کنی یه اسمی ذو تو خونه هی قدا کنی باهاش حرف بزنی