2777
2789

من ادویه زیاد میزنم ب غذا  مث ادویه کاری پاپریکا فلفل سیا اویشن زنجبیل ولی خب هرغذایی ادویش فرق دارع 

و کلا ب اشپزی خیلی علاقه دارم و هرچیزیو امتحان میکنم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگید معمولا از چه ادویه هایی استفاده می‌کنید؟  چه ادویه هایی رو دارید تو خونه؟

زردچوبه و فلفل سیاه که تو اکثرا هست

پودر سیر و آویشن و دارچینم خیلی خوشمزه میکنه 

به ادویه مخصوص مرغ و ماهی هم هست که مخلوطه من مشهد خریدم

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
اول اینکه هروقت میخوام غذا بپزم میگم دارم برا خودم میپزم پس این غذا باید بهترین باشه بعدش اینکه دو م ...

برای تعجیل در فرج امام مهدی عج یه صلوات میفرستی؟

من تو قرمه سبزی حتما سبزیشو با روغن جامد سرخ میکنم. حسابی سرخ بشه که سیاه بشه رنگ سبزیم. میددنم خاصیتش از بین میره ولی دیگه هر دو هفته یع بار خاصیت خیلی مهم نیست.توشم عصاره گوشت بره الیت میریزم.

تو کوکو سبزی و اش رشته ام عصاره سبزیجات الیت میریزم. خیلی خوش طعم میکنه. فقط نمک داره باید از نمک غذات کم کنی.

تو قیمه از اول چوب دارچین میندازم. لپه رو با گوشت تف میدم. رب و زردچوبه میزنم. اب جوش تا کامل بپزه.

تو باقالی پلو حتما حتما شوید تازه درشت خورد شده میریزم لابه لاش دارچین و خیلی خیلی کم شوید خشک هم میریزم. 

تو خوراک لوبیا چیتی اندازه یه قتشق سس گوجه فرنگی میزنم طعمش عالی میشه.توشم سیب زمینی میندازم پخت میکوبم میریزم داخلش دوباره.

ابگوشت بخوام بپزم پیاز و گوشت و تفت میدم با رب و زردچوبه. بعد حبوبات کمی تف میدم و اب جوش..

تو ماکارونی تو ابش نمک و ابلیمو میریزم و زردچوبه

تو مایه ماکارونی ام ابلیمو و اویشن و رب و پیاز داغ و گوشت 

دیگه چیزی یادم نمیاد. شما ام ام چیزی میدونی بگو من یاد بگیرم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من تو قرمه سبزی حتما سبزیشو با روغن جامد سرخ میکنم. حسابی سرخ بشه که سیاه بشه رنگ سبزیم. میددنم خاصی ...

خیلی مفید بود عزیزم ممنون.

من چیز خاصی نمیدونم   

برای تعجیل در فرج امام مهدی عج یه صلوات میفرستی؟