2777
2789
عنوان

بریج بودن جنین ...

153 بازدید | 18 پست

هفته۲۹رفتم سونو گفتن بچت وضعیتش بریچه و با پاست و سزارینی !

منم میخوام سز بشم ایا ممکنه حالت جنین تغییر کنع؟

هزینه سز اختیاری چنده؟

ممنون میشم ماسخ بدید💙💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت بچه که به احتمال زیاد تغییر میکنه چون بچه دائم میچرخه البته وروجکای من اینجوری بودن من دختر اولم طبیعی بود هفته ی آخر تغییر وضعیت دار چرخید مجبور شدم سز کنم دومی هم که باز سز شدم چون اولی سز بود ولی واسه من چون به تشخیص پزشک بود هزینه اش خیلی پایین شد سز اختیاری نمیدونم چقدر بشه البته بستگی به بیمارستانشم داره

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
چند وقت پیشا یه جا خوندم فکر کنم نوشته بود تا هفته34 تغییر وضعیت میده بعد از اون ثابت میمونه

نه عزیز واسه من هفته ی آخر تغییر وضعیت داد

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
یعنی سرش بالاست  پاهاش  پایین  طبیعی  نمیشه  بدنیا  بیاد  باید&nb ...

ممنون عزیزم ببخشید یه سوال دیگه من تو سونو ان تی طول سرویکسم رو زده ۴۹ و عرض سرویکس۳۳ میخواستم بدونم الان طول سرویکس من عددش ۴۹ هست یا ۳۳؟

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
بچه منم هفته ۲۸گفتن بریچه و تا هفته ۳۷ همونطور موند و انگار گیر کرده بود تا کیسه آب پاره شد و من که ...

الهی عزیزم 

امیدوارم برا منم بریچ باشه اخه هر دفعه ک رفتم با پا بوده اصلا سرش پایین نیس ازطبیعی میترسم

حالت بچه که به احتمال زیاد تغییر میکنه چون بچه دائم میچرخه البته وروجکای من اینجوری بودن من دختر اول ...

چی بگم والا😕😵من از طبیعی میترسم ینی فوووبیا دارم

ممنون عزیزم ببخشید یه سوال دیگه من تو سونو ان تی طول سرویکسم رو زده ۴۹ و عرض سرویکس۳۳ میخواستم بدونم ...

خودت میگی  طولشو  زده  ۴۹دیگه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری