2777
2789
عنوان

پریودی

67 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند ماهه که اقدامم ولی نتیجه ای نگرفتم ۲ ماهه که پریودام نامنظم شده این ماهم ۲۰ روزه که عقب انداختم چون علائمی ندارم بی بی اینا نزدم آخه دیگ امیدی برا بارداریم نداریم درضمن کم کاری تیروئید هم دارم وروزی ۱ عدد قرص لووکسین مصرف میکنم به نظورتون مشکل از چیه...

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌
نه عزیزم آخه دیگ طاقت منفی شدن بی بی رو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت بشم کارخداروببین من یه هفته عقب انداختم دعامیکنم باردارنباشم وشما ...خدایا بزرگیت شکر ولی هیچ زنی توانتظارمادرشدن نذار.ازته دلم برات دعاکردم دوستم ولی ناامیدنشو

قربون دلت بشم کارخداروببین من یه هفته عقب انداختم دعامیکنم باردارنباشم وشما ...خدایا بزرگیت شکر ولی ...

ممنون عزیزم..چرا نمیخای باردار بشی....

دوتادارم عزیزم یکی ۳ساله یکی ۸ماهه دیگه توان بارداری وزایمان ندارم راستی ازکجامتوجه شدی تیروییدت کم ...

خدا برات حفظشون کنه....منم یکی دارم پارسالم سقط کردم ا....آزمایش پیش از بارداری دادم مشخص شد...الانم خیلی میترسم که بخاطر تیروئیدم دیگ باردار نشم....

خدا برات حفظشون کنه....منم یکی دارم پارسالم سقط کردم ا....آزمایش پیش از بارداری دادم مشخص شد...الانم ...

اهاپس خیالم راحت شدیکی داری نه بابا چرانشی بامشکلات بزرگترازاین باردارن بعدشماناامیدی راستی منم فکرمیکنم مشکل تیروئیددارم اخه ۱۰ روزی بودغده تیروئیدم وروم کرده بود ودردداشت رفتم دکتردارودادولی گفت بروازمایش من چون خوب شدم نرفتم میتونه ازاوندباشه عقب انداختنم

اهاپس خیالم راحت شدیکی داری نه بابا چرانشی بامشکلات بزرگترازاین باردارن بعدشماناامیدی راستی منم فکرم ...

فک نکنم از تیروئیدت باشه چون من که یه سال درگیرم پریودام منظم بود فقط ۲ ماهه که اینطوری شدم ...باز عزیزم آزمایش بدی بهتره