2777
2789
عنوان

چاقی

174 بازدید | 31 پست

سلام،خانوما من خیلی لاغرم ازدواجم کردم اوایلش میگفتم شاید زمان بگذره چاق بشم اما واقعا ذیکع خیلی لاغرم خیلی بده مامانم همش میگه یکم بخور چاق بشی 

حتی رفتم پودر اپل خریدم از عطاری یه ماه خوردم اما فقط همون یه ماه چاق شدم برگشت همه چی 

زیادم میل ندارم به غذا اشتها ندارم وگرنه میدونم چی بخورم چاق بشم 

خانوما توروخدا کسی می‌دونه باید چیکار کنم

فقط خدا ⁦❤️⁩

حال من  چاقم 

بیا با سرعت نور همدیگه رو بغل کنیم بعد با سرعت نور از هم دور بشیم، شکاف هسته ای ایجاد بشه به تعادل برسیم 😁

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال من  چاقم  بیا با سرعت نور همدیگه رو بغل کنیم بعد با سرعت نور از هم دور بشیم، شکاف هست ...

چن کیلویی

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
چن کیلویی

75😖

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من۶۱🥺دلم میخاد۸۰بشم

جدیدا چاقی مد شده همه میخوان چاق بشن؟ 

۶۰,بشم که از خدامه  خیلی خوبه بابا کاش منم چاق بشم واقعا هر روز عذاب میکشم

منم دلم میخاد چاق بشم🥺

جدیدا چاقی مد شده همه میخوان چاق بشن؟ 

نه همه دلشون میخان لاغر شن فقط من دلم میخاد تو تایپکا همه فک میکنن من خُلم😂😂😂😂

[QUOTE=167487463]منم دلم میخاد چاق بشم🥺[/QUOTEمن یکم استرس و سختی هم کشیدم تو دوران عقد صورتم شده پر از جوش 

بعضیا میگن بخاطر همین لاغری همش از استرس و حرص و جوشه

فقط خدا ⁦❤️⁩