2777
2789

بهش گفتم خجالت نمیکشی همچین فیلمایی می بینی گفت دوستام واسم می فرستن درحالیکه خودم دیدم که خودشم واسه چن نفر فرستاد،حالا امشب هم بازم چند تا فیلم جدید دیدم ، دارم دیوونه میشم،حس میکنم این کارش یه جور خیانت کردن به منه،بنظرتون چه برخوردی باهاش داشته باشم تا دیگه این کارشو تکرار نکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که دیگه این کارشو تکرار نکنه اگه تو رو دوست داره بگو این فیلم‌ها توقع زن و مرد رو میبره بالا و باعث میشه نتونن نیازهای همدیگه رو برطرف کنن و باعث سردی رابطه و جدایی میشه

چه برخوردی بکنم؟

خب چمیدونم والا🤦

باهاش صحبت کن منطقی 

بگو که من به عنوان همسرت اذیت میشم ناراحت میشم

اگه که فردی منطقی باشه قبول میکنه یاهم حداقل کمترش میکنه

اگه هم که نباشه چمیدونم قهر کن ناز کن

دیگه خودتون باید قلق شوهراتون دستتون باشه😂

بهش بگو که دیگه این کارشو تکرار نکنه اگه تو رو دوست داره بگو این فیلم‌ها توقع زن و مرد رو میبره بالا ...

دوسم که داره عاشق من و دخترمه خیلی هم مرد مهربونیه ولی تازگیا اینجوری شده خیلی تحت تاثیر دوستاشه

فیلمایی که زنا ل خ ت توش میرقصن و ...

نميدونم ولى من بودم اهمييت نميدادم اگه فيلم خارجى باشه 

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
اکثرا خارجیه

شوهر منم قبلا ميديد من اصلا اهمييت ندادم ديگه از سرش رفت

فقط بهش ميگفتم گناه حالا خودت ميدونى

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚