2777
2789
عنوان

تا حالا با چنین اتفاقی روبرو شدید؟ چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 100 پست
عزیزم من فکر میکنم این فیلم تو ی گوشی بوده اینم دستش بهش خورده روشن شده این بیشتر دلیل میاره تا این که بچه سه ساله بیاد این همه اتفاقی اینترنتو روشن کنه بعدم بره تو گوگول بعد هم اس بزنه بعد فیلم هم بیاد بعد دانلود کنه بعد تازه باز کنه و ببینه نه عزیزم ساده نباش این فیلم رو صفحه بوده فقط دستش بهش خورده به خواهرت بگو از این فیلما تو گوشی نگه نداره بنده خدا روش نشده به شما بگه فیلم تو گوشیم بوده همین یکم منطقی فک کن
دلم بوی هیزم میخواهد نانی تازه و گرم و کمی سادگی ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هنوز دو سالش نیست تمام بازیهای گوشی شوهرمو می یاره و بازی می کنه و خارج میشه ازش ...فیلمهای گوشی رو می یاره و نگاه می کنه و جای همه چیشو می دونه
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
خاله الهه نارحت نشو خوب هر کی هر چی به ذهنش میرسه میگه که شمارو کمک کنه
البته من گفتم که اگه از چیزی سر در نمیارید نظر ندین ...
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
دختر من 2/5 ساله بود میرفت آیکون گوگل رو کلیک میکرد و حرف d رو میزد چون قبلش دورا رو سرچ زده بودیم یه لیست بلند بالای بازی اینترنتی دورا می اومد بعد لینک مورد نظر که یادش بود رفتیم رو میزد میرفت قسمت گیم و بازی میکرد.