یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هروقت دو دل شدی که فلان کار رو بکنم یا نه چهل و یک عدد نخود برمیداری اونارو میریزی تو یه سینی یا دستمالی چیزی بعد اونارو سه قسمت میکنی بخشی از اون رو با دست راستت جدا کن یکمشو هم با دست چپت یکمش هم وسط بمونه باید شانسی جدا کنی بعد هر قسمت که جدا کردی چهار تا چهار جدا کن باقی مانده رو بذار بالاش هر قسمت رو اینجوری کن اگه باقی مانده ها پنج شد ۳ ۱ ۱ میگن پنج تن آل عبا بهترین حالت فال نخود میگن بهش که یعنی این نیتت خوبه اگه باقی مانده ۰۰۱ موند به اینم میگن فال الله که اینم یعنی نیتت خوبه اگه ۴۳۲ باقی مانده شد یعنی از این نیست صرف نظر کن
سلام من یه شماره ای چند سال قبل از همین سایت برداشتم هر فالی بخواین میگیره شمع قهوه نخود حناخیلی خوب میگه سر کتاب باز میکنه رمل و اسطرلاب و جفرم میگیره امتحانش کنین حتی دعای قرانیم میدن من خیلی بهش اعتقاد دارم ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷