2777
2789

من ترکیه هستم و سال گذشته  که مادرشوهرم خونمون بود من با مادرشوهرم شدیدا دعوام شد و شروع کرد به نفرین کردن مامانم که من هم عصبانی شدم و میخواستم از خونه برم..داشتم وسیله هامو جمع میکردم که برم شوهرم نمیذاشت از اونطرف مادرشوهرم وسیله ها شو جمع کرد و از خونمون رفتن خونه دوست شوهرم..چند روز بعد خواهر شوهرم به من پیام هایی فرستاد که نهایت توهین و تهمت به من و خانواده ام بود طوری که هنوز با شنیدن صدای خواهر شوهرم تمام تنم میلرزه و گریه میکنم و میگم خدایا تو خودت شاهد همه چیز بودی که همه این سالها من چه طور رفتار کردم..نیت هام چی بود..و خانواده شوهرم چیکار کردن و چیا گفتن و میسپارمشون به خدا..خلاصه شوهرمم میدونست حق با منه و من از اونجایی که اهل قهر و دعوا نیستم تا یکماه اوضاع روحیم بهم ریخته بود به خاطر این اتفاقا و اون سعی میکرد ارومم کنه..خلاصه گذشت تا عید و من به خاطر شوهرم زنگ زدم و عید به مادرشوهرم تبریک گفتم و برای آشتی پیش قدم شدم اونم خواست که به خواهر شوهرمم زنگ بزنم باز هم برای اینکه جمع خانوادگیشون حفظ بشه به اون هم زنگ زدم ولی هرگز و هرگز و هرگز نبخشیدمش چون واقعا توهین های شدید ناموسی به من خانواده ام کرد..حالا یک ماه دیگه بچه امون به دنیا میاد..الان مادرشوهرم اینجاست غروب خواهرشوهرم زنگ زده بود و میگفت میخوان بیان خونمون..توی این یک سال بعد از تماسی که من عید گرفتم ما هیچ تماس دیگه ای نداشتیم و الان اصلا نمیتونم قبول کنم اون با خانواده اش اونم بعد از زایمان بیان خونمون..خلاصه وقتی داشت با مادرشوهرم صحبت میکرد و میگفت قیمت بلیط رو نگاه کردیم و اینها من هیچ تعارفی نکردم که بیاین..حالا مادرشوهرم رفته اتاق شوهرم شروع کرده به گریه و زاری و هزار جور حرف زدن..شوهرمم عصبانی شده میگه این خاله بازیا چیه و الانم مادرشوهرم رفته توی قیافه..لطفا ازتون خواهش میکنم بگین شما اگه جای من بودین چیکار میکردین..حاضر میشدین یه تنش جدید رو تحمل کنین اونم موقع به دنیا اومدن بچه اتون یا خواهرشوهر خیلی بدجنستون رو توی خونتون تحمل میکردین؟اینم بگم که الان ۱۰ روز ابنجا مهمونمون هستن و هیچی براشون کم نذاشتیم حتی از طرف بچه امون براشون هدیه هم حریدیم..و کلی هم سر سیسمونی بهم چرت و پرت گفت که من جوابی ندادم که دعوا نشه..ولی واقعا نمیفهمه توی این گرونی با این قیمت دلار هزینه این سیسمونی چندبرابر ایرانه که خانواده ام اتجام دادن و خودش فقط یه بلوز از حراجی خریده

با همسرت صحبت كن بگو عزيزم الان آرامش منو بچه از همه چي مهمتره لطفا براي حفظ آرامش منو فرزندمون اونم فرزند اول رعايت منو بكن و به هيچكس حتي مادرت اجازه برهم زدن اين آرامش ونده

راستي من اگر بودم جايي كه مقصر نيستم هيچوقت خودم پيش قدم نميشم  براي آشتي چون خوبي كه از حد گذشت نادان خيال بد ميكنه

استارتر جان ..منم با پست بالا موافقم ...

ببین بچه اولته؟تجربه بچه داری ،رو داری ....اگر همسرت بتونه کمکت کنه ،نهایتش یک پرستار بگیرید چند روز  یا بک هفته بیاد کمکتون برای بچه داری ،پرستار بگیرید بهتره ....من. اگر بودم اگرچه زنگ زدید به خواهررشووهرتون برا عید ولی به خاطر بی احترامی ها،نه خونم راه میدادم نه میدیدمش ...ب مادر همسرم هم میگفتم ،شما روی چشممون جا داری ولی خواهشا وقتی خودمون  کسی رو دعوت نکردیم ،شما این کار رو نکن ....همسرت هم پشتت باشه خوبه ..بگذار همسرت حرفا رو پیش ببره ...به همسرت بگو ارامش من و بچه مهمتره ..خدای نکرده ناراحتی پیش بیاد ممکنه برای من یا بچه مشکل درست بشه ...الانم ک کرونا هست ترجیحم اینه کسی نیاد .ایشالا بعد کرونا هر کی رو خواستی دعوت میکنیم ☃(بعد کرونا هم بچه کوچیکه ،اونو بهونه کن ).مادر همسرت. هم ناز کرد ،اصلا توجه نکن و کوتاه نیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.