2777
2789
آره عزیزم اما ن بادارو گیاهی و ماسک و این چیزا تو اینستا با ی محصول آشنا شدم یکم قیمتش بالا هست ولی ...

چی هست حالا چیزی که میگید 

قیمتش چقدره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست حالا چیزی که میگید  قیمتش چقدره

نگا دوسی من خیلی دکتر برا پوستم رفتم خیلی زیاد هزاران ماسک و کوفت و زهررمار یشب ک خیلی دلم شکسته بود شروع کردم تو اینستا گشتن ی پیجی بود زده بود ژل هیالورینیک اسید برای لک و ... و اگه لک بر طرف نشد هزینه رو پس میفرستن راستش خیلی دودل بودم اما بعد چند روز فکر کردن دل رو زدم ب دریا و سفارش دادم الانم دقیق ۳۲ روزه استفاده کردم دست ساز نیست ولی با این حال ب اون خانم پیام بده اون راهنماییت میکنه من گرفتم ۵۰۰ ولی خدا شاهده میارزه 

نگا دوسی من خیلی دکتر برا پوستم رفتم خیلی زیاد هزاران ماسک و کوفت و زهررمار یشب ک خیلی دلم شکسته بود ...

اخه این ژل که میگی برای تزریقه که

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نگا دوسی من خیلی دکتر برا پوستم رفتم خیلی زیاد هزاران ماسک و کوفت و زهررمار یشب ک خیلی دلم شکسته بود ...

لیزر کردی لک صورتتو؟

نه اصلا دارم میگم ک ی ژل هست از اینستا خریدم و دارم استفاده میکنم 

اخه من خودم لیزر کردم 

ولی برگشتن

لک صورتمم واسه بارداری و اینا نیستش

تو خصوصی نمیشه عکس ارسال کرد

اخه من خودم لیزر کردم  ولی برگشتن لک صورتمم واسه بارداری و اینا نیستش تو خصوصی نمیشه عکس ارس ...

منم لکم لک آفتاب بود نه هورمونب و بارداری  لیزر نکردم ولی تا دلت بخاد دکتر رفتم و کرم و ماست استفادا کروم هم گیاهی هم شیمیایی نمبدونم عزیزم من روشی ک انجام دادم رو گفتم بهت هر جور خودتون تصمیم گرفتین 

منم لکم لک آفتاب بود نه هورمونب و بارداری  لیزر نکردم ولی تا دلت بخاد دکتر رفتم و کرم و ماست اس ...

برا منم مثل شما لک افتاب هستش 

خب چجوری باید منم تهیه کنم؟

برا منم مثل شما لک افتاب هستش  خب چجوری باید منم تهیه کنم؟

دوسی میخای تو خصوصی شمارتو بزار من پیامت بدم عکسشو برات بفرستم اطلاعاتمم در اختیارت بزارم اگه دوست داشتی من پیج اون طرف رو میدم ازشون خرید کن 

دوسی میخای تو خصوصی شمارتو بزار من پیامت بدم عکسشو برات بفرستم اطلاعاتمم در اختیارت بزارم اگه دوست د ...

باشه عزیزم

تلگرام داری؟