2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صفرا یعنی غلبه گرمی و خشکی و برای کم کردنش باید چیزایی که معارض طبعشون هست رو مصرف کنن یعنی چیزایی که طبعشون سرد و تر یا به اصطلاح بلغمی هستش و چیزایی که گرم و خشک هست رو هم مصرف نکنن مگر با مصلحش چیزای که طبعشون سرد و تره ماسته، پنیره، آش جو و سوپ جو هست، برنجه و... شما تو اینترنت سرچ کن لیست مواد غذایی سرد و تر رو البته نباید تو خوردن اینا هم زیاده روی کننا

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

زیاده روی نشه یعنی تو طول روز فقط سردی بهشون ندید گرمی هم بخورن منتها کم ولی عوض کردن طبع به این راحتی ها نیست خیلی زمان میبره صفراوی مزاج ها که زود عصبی میشن زودهم یادشون میره من خیلی اخلاقا شونو دوست دارم اما صرف تغییر مزاج عصبانیت از بین نمیره کم میشه اما تموم که نمیشه باید رو خودشون کار کنن اگر تعداد عصبانیاتشون زیاده یا اگر شدت زیاده

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊