2777
2789

یچی میخوام بگم .میترسم مسخرم کنین .من باردار بود وضع مالی مامانم اینا زباد جالب نبود .و در کل من با اینکه خانواده مادر باید سیسمونی بگیره یکم مخالفم .خودم پس انداز مخفی داشتم دادم بهشون .یه شهر دیگه هستن .قرار بود ماه دیگه منم برم اونجا خرید کنیم .با دوتا آبجی مجردم رفتن همه چیو خریدن ..اصلاااا تو سلیقه من نبود وسایل .خیلی ناراحت شدم .خورد تو ذوقم .بعد ۵سال بهش فکر میکنم ناراحت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره دیگه گذشته

میدونم گذشته .ولی از این رفتارا خیلی دارن .دخالتاشون تو هر موردی .مدل تربیت بچم .تو هر چی ..اون موقع خیلی دست تنها بودم .شهر غریب .بچمم خیلی بد قلق بود .میومدن خونمون آبجیم میدید یجا یه کوچولو کثیفه یجور با چشم غره میگفت اینجارو هم تمیز کن .به دلم میومد

عزیزم اول اینو بدون بایدی درکار نیست.اگه هم بخرن لطف کردن..دوما پولو دادی تا برات سیسمونی بخرن باید ...

منم خودم خوشم نمیاد که خانواده دختر تو این گرونی سیسمونی بخرن .قرار بود یه ماه وایسن تا منم برم .ولی صبر نکردن

میدونم گذشته .ولی از این رفتارا خیلی دارن .دخالتاشون تو هر موردی .مدل تربیت بچم .تو هر چی ..اون موقع ...

میگفتی حالا بعدا شوهر داری و بچه داری و خانه داری تو هم میبینم فوضول خانم

بهشون بگو وقتی میاید اینجا، ذره بین نشید اعصاب منم بهم نریزید

ربات که نیستم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
میگفتی حالا بعدا شوهر داری و بچه داری و خانه داری تو هم میبینم فوضول خانم بهشون بگو وقتی میاید اینج ...

الان اومدن تو همین شهری که من زندگی میکنم .‌هم مامانم اینا هم خواهرم اینجا ازدواج کرده .بارداره .صبح ها بچشو مامانم میخواد نگه داره که بره سرکار به مک میگه هفته ای یکی دو روز هم تو تا شب نگه دار من کار های خونمو بکنم .منم خندیدم گفتم خودت نگه دار بچتو ببینی تو بچه داری بعضی وقتا آدم کم میاره

الان اومدن تو همین شهری که من زندگی میکنم .‌هم مامانم اینا هم خواهرم اینجا ازدواج کرده .بارداره .صبح ...

بگو امر دیگه؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜