2777
2789
عنوان

سونوی واژینال

257 بازدید | 28 پست

خانوما بعد سونوی وازینال سوزش گرفتین ؟ طبیعیه ؟ چند روز طول میکشه خوب شه ؟ من قبلنا مشکل نداشتم ولی این دفع وقتی بهش اب میخوره یا دست شویی میکنم یه مقدار میسوزه نگرانم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونوی واژینال با عکس رنگی فرق داره؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
طبیعیه

سلام💗💗💗

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

نه همون لحظه فقط درد داره ، من ایندفعه دکترم یه جوری اسپوکلوم رو تو بدنم میچرخوند انگار داره با فرچه توی بطری شیشه رو تمیز میکنه خیلی درد داشتم ولی صدام درنیومد خدا رو شکر دردش فقط همون لحظه بود بعد جالبه دکترم میگه دستم درد گرفت اینقدر اینو چرخوندم 😑😑😑😑 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
بله

چه شکلیه؟و برا چی سونوی واژینال میگیرن.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

منم دیروز ظهر رفتم سونو واژینال ،یک فولیکول ۲۲داشتم ،تا شب همین طور سوزش داشتم،امروز اوکی بودم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...