2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
واسه غیر حضوری؟

نه کلا پی دی اف داره میتونی همونو پرینت بگیری یا باگوشی بخونی من خودم نمونه سوالامو برمیداشتم یه کاغذ چنددقسمت خط کشی میکردم اسم هر نیم سال و گزینه های درستو  از ۱ تا مثلا۱۰۰ مینوشتم بعد گزینه درست کنارش  از گوشی میخوندم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
نه کلا پی دی اف داره میتونی همونو پرینت بگیری یا باگوشی بخونی من خودم نمونه سوالامو برمیداشتم یه کاغ ...

چه خوبه این جوری ممنونم

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا پی دی اف داره میتونی همونو پرینت بگیری یا باگوشی بخونی من خودم نمونه سوالامو برمیداشتم یه کاغ ...

میشه بپرسم چه رشته ای بودین؟

وایا درس خوندن تو دانشگاه پیام نور سخته؟

همه دانسگاهای پیام نور هر رشته ای  ویژگیه غیرحضوری رودارن؟

این ویژگی موقع ثبت نام ثبت میشه؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
میشه بپرسم چه رشته ای بودین؟ وایا درس خوندن تو دانشگاه پیام نور سخته؟

حسابداری بودم

نه عزیزم خوب بود بعضی ترما یکم درس نخوندم ولی تا بهمن پارسال کلاس تشکیل میشد بعد کرونا مجازی و بیخود شد همه درسام حتی عمومی کلاس داشت البته من مرکزاستان بودم ولی الان یکم سخته تقو لق شده ممکنه سامانه درست بالا نیاد ولی بعد کرونا درست میشه من ترم اخرم خیلی اذیت میکنن😑درسام محاسباتیه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
میشه بپرسم چه رشته ای بودین؟ وایا درس خوندن تو دانشگاه پیام نور سخته؟

درس خوندن تو پیام نور یه داستان داره اونم اینه خودخوانه اکثرش کلاسم میزارنا برای بعضی دروس که بری نمره بهت میدن بعد مجبوری کل کتابو خودت بخونی چون نمیدونی از چی کجا امتحان میاد ولی کتابای راه خیلی عالیه من فقط اونارو میخندونم همشو و معدل کلمم ۱۷و خورده ای شد

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
همه دانسگاهای پیام نور هر رشته ای  ویژگیه غیرحضوری رودارن؟ این ویژگی موقع ثبت نام ثبت می ...

من پرسیدم گفتن اگر رشته ای کارگاه یا عملی داشته باشه این کلاساشو باید بیاید بقیه غیر حضوری

بله

منم روانشناسی دوست دارم مگه رشته روانشناسی بدون ازمون نیست؟

برای ارشد؟فعلا که دارن فراگیر امتحان میگیرن اطلاع ندارم 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
برای ارشد؟فعلا که دارن فراگیر امتحان میگیرن اطلاع ندارم 

نمیدونم دانشگاهی که من میخوام برم رشته های بدون ازمون وکنکورش روانشناسی هم هست