سلام دوستان دوست دارم دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل بدم انشاالله بعد از کرونا ولی رشته ی روانشناسی شهر دیگه داره آیا میتونم غیر حضوری ادامه تحصیل بدم یا امکانش نیست؟
نه کلا پی دی اف داره میتونی همونو پرینت بگیری یا باگوشی بخونی من خودم نمونه سوالامو برمیداشتم یه کاغذ چنددقسمت خط کشی میکردم اسم هر نیم سال و گزینه های درستو از ۱ تا مثلا۱۰۰ مینوشتم بعد گزینه درست کنارش از گوشی میخوندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بپرسم چه رشته ای بودین؟ وایا درس خوندن تو دانشگاه پیام نور سخته؟
حسابداری بودم
نه عزیزم خوب بود بعضی ترما یکم درس نخوندم ولی تا بهمن پارسال کلاس تشکیل میشد بعد کرونا مجازی و بیخود شد همه درسام حتی عمومی کلاس داشت البته من مرکزاستان بودم ولی الان یکم سخته تقو لق شده ممکنه سامانه درست بالا نیاد ولی بعد کرونا درست میشه من ترم اخرم خیلی اذیت میکنن😑درسام محاسباتیه
میشه بپرسم چه رشته ای بودین؟ وایا درس خوندن تو دانشگاه پیام نور سخته؟
درس خوندن تو پیام نور یه داستان داره اونم اینه خودخوانه اکثرش کلاسم میزارنا برای بعضی دروس که بری نمره بهت میدن بعد مجبوری کل کتابو خودت بخونی چون نمیدونی از چی کجا امتحان میاد ولی کتابای راه خیلی عالیه من فقط اونارو میخندونم همشو و معدل کلمم ۱۷و خورده ای شد
مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊