2777
2789
عنوان

سونوگرافی

1834 بازدید | 21 پست

سلام از اندیشه فاز یک کسی دکترتقی لو رو میشناسه؟ سونوگرافی کوشا به من گفت بچت قلب نداره تو ۶ هفتگی مرده.روحیم خراب شد.نمیدونم کارش خوبه یا نه.لطفا کمکم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم گفت هفته دیگه هم بیای تشکیل نشده برو سقط کن

چقد بد حرف زده! یه جا دیگه برو 

تا هشت هفته برای تشکیل قلب فرصت هست

حتی بعضی دکترا میگن تا یازده هفته

نگران نباش شش هفته زوده برا قلب

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
چقد بد حرف زده! یه جا دیگه برو  تا هشت هفته برای تشکیل قلب فرصت هست حتی بعضی دکترا میگن تا یا ...

خیلی روحیمو از دست دادم گفت رشد نکرده و نخواهد کرد.اندازه جنین ۷.۶ بود

خیلی روحیمو از دست دادم گفت رشد نکرده و نخواهد کرد.اندازه جنین ۷.۶ بود

به نظرم هفته بعد که هشت هفته شد یه جای دیگه برو سونو

استرسم نده به خودت 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
چشم.به نظر شما جنین ۷ هفته ای چقدر اندازه نرمالش هست

اندازه ها رو که متخصص میدونه

من فقط میدونم که طرز برخورد اون سونوگراف اصلا مناسب نبوده

از ناراحتی همون شب خونریزی گرفتم.به دکترم زنگ زدم گفت شیاف بزن.

همون خونریزی خطرناکه دیگه!

همین استرس و ناراحتیت بدترین سمه

استراحت کن و آرامش داشته باش

خدا بزرگه