2777
2789
عنوان

خانم های خیلی مذهبی بیاید منه کم اطلاع رو راهنمایی کنید😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 49 پست
چه جالب.نه هیچ وقت اینارو نگفتم اما...زبانی گفتم خدایا این نذرو انجام میدم به این نیت..

پس نذر نکردی در واقع‌...ی جور نیته ک میتونی انجام بدی میتونی هم انجام ندی و خب تغییرشم اشکال نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم الان نذر شیرخاکشیرتو بزار برای موقعی که هوا گرم شد اداش کن الان بشین قرآنتو بخون بعد هر نماز سعی کن قرائت کنی روزی یک الی دو جز بتونی بخونی عالیه انشاالله خدا هم کمکت می‌کنه تموم میشن اول که چیزی که می‌دونی درتوانت نیست نزار گردنت اگه هم که گذاشتی سعی کن همونی رو که گفتی انجام بدی یکی هم اینکه هیچوقت نگو خدایا فلان کار اگه بشه من نذر میدم قرآن میخونم معامله باخدا محسوب میشه اول انجام بده بعد از خدا هر چیزی که دوست داری بخواه 

نذر باید صیغه خوانده شود، و لازم نیست آن را به عربی بخواند، پس اگر بگوید چنانچه مریض من خوب شود برای ...

ممنون دوست عزیز پس حتما باید انجام بدم چون من همیشه از خدا خواستم 

عزیزم نذر رو ک نمی شه ب کسی داد انجام بده....

وقتی شرایطشو نداری مثلا بچه کوچیک داری یا مسلط نیستی به خوندنش میتونی بدی به کسی بخونه البته خودت بخونی که عالیه ولی بدی به کسی بهتره تا نخونی دینش به گردنت بمونه

این جریان صیغه نذر هم جدید مد شده!؟ نذر توی نیت آدم شکل میگیره و خدا به خاطر اونی که به دلمون میگذره قبول میکنه و حاجت میده.

دوستانیکه میگن صیغه نذر نخوندی ایراد نداره عوضش کنی! مدیونی داره ها 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
راحت ترین مرجع کیه؟؟

با یه روحانی مشورت کنین فقط میدونم آقای سیستانی یه مقدار سخت می گیرن، من مقلد رهبرم سختی نداره به نظرم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
نیتم شفای مریض بوده که شفا گرفته

نیتت رو نگفتم گلم، میگم وقتی گفتی خاکشیر باید حتما همون باشه.

حالا نمیتونی بذار ۴ماه دیگه که هوا گرم میشه، خدا هم میدونه میخواستی نذرتو ادا کنی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب عزیزم الان نذر شیرخاکشیرتو بزار برای موقعی که هوا گرم شد اداش کن الان بشین قرآنتو بخون بعد هر نما ...

نه من همیشه هر نذری کردم ادا کردم اما این چند تا رو دلم مونده بود بسته به   شرایطتم ادا نشده بود...اما صددرصد همشو ادا میکنم

ممنون دوست عزیز پس حتما باید انجام بدم چون من همیشه از خدا خواستم 

ببین عزیزم واجب نیست همین الان نذر خاکشیر انجام بدی باشه هر زمان تونستی. 

واسه قرآن هم به نظرم آپ قرآن رو بریز رو گوشیت

جزء سی آسونه هر وقت تونستی بیکار بودی بخون زود تموم میشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

مذهبی نیستم

ولی میدونم که اختلاف نظر هس

بعضیا میگن اگه صیغه نذر رو نخوندی اشکال نداره

بعضیا هم میگن همین که تو دلت عهد بستی باید خودت انجام بدی و بهمون شکل که نذرت بوده

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
نیتت رو نگفتم گلم، میگم وقتی گفتی خاکشیر باید حتما همون باشه. حالا نمیتونی بذار ۴ماه دیگه که هوا گر ...

آره پس میزارم برای وقتی که هوا گرم بشه انشالله که قبول شه

این جریان صیغه نذر هم جدید مد شده!؟ نذر توی نیت آدم شکل میگیره و خدا به خاطر اونی که به دلمون میگذره ...

خخ عزیزم مثل این میمونه بگی توی وضو اگ اول دست چپو بشوریم بعد دست راست عیب نداره فقط مهم اینه ک دستا شسته شن...ما ی حکمی داریم و باید ب اون توجه کنیم تو مسائل..غرض ما بندگیه و بندگی هم دو رکن حسن فاعلی ک همون نیته و حسن فعلی ک انجام اون عمل بر اساس حکم مرجع تقلید (ک در راستای حکم خداس)میسر نمیشه