2777
2789
عنوان

جنین سفالیک باشه ممکنه؟؟؟

146 بازدید | 12 پست

سلام کسانی که تجربه دارند ،بچم سفالیک هست ما ما معاینه کرد گفت سرش پایینه و داخل لگنه امکان داره زایمانم راحت باشه؟اجازه پیاده روی هم نداد گفت استراحت کن 36هفته هستم؟

الهی به حسن علیه السلام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوزیشن سفالیک که مناسب زایمان طبیعیه. ولی خب راحت بودن زایمان به عوامل دیگه ای مرتبطه. چرا گفت استراحت کنی؟ پیاده روی که خوبه🤔

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

منم 36هفتمه سر بچمم تولگنه یجوریه که و ا ژ ن م بشدت دردمیکنه وفشار وارد میکنه اما حیف که من سزارینم چون ی سزارین داشتم پارسال

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
پوزیشن سفالیک که مناسب زایمان طبیعیه. ولی خب راحت بودن زایمان به عوامل دیگه ای مرتبطه. چرا گفت استرا ...

گفت زیاد سر پا واینستا یه جوری گفت نگران شدم گفتم الانه دنیا بیاد از درد زایمان میترسم گفت استراحت کن پیاده روی هم نکن

الهی به حسن علیه السلام   
خدا کنه راحت باشه میگم نکنه پایینه سریع تر دنیا بیاد آخه تجربه ندارم

۳۶ هفته خوبه تقریبا.

فعلا استراحت کن بعد که اجازه پیاده روی بهت داد زیاد پیاده روی کن. چهاردست و پا تو خونه راه برو از پله بالا برو سوره انشقاق رو زیاد بخون.

ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
۳۶ هفته خوبه تقریبا. فعلا استراحت کن بعد که اجازه پیاده روی بهت داد زیاد پیاده روی کن. چهاردست و پا ...

آن شاءالله طبیعی هست ماه اخر نفخ زیاد و پشت سر هم دستشویی رفتن؟

الهی به حسن علیه السلام   
طبیعی هست نفخ زیاد ماه اخر خیلی آخه اذیتم؟

من نفخ نداشتم. ولی فکر کنم غیرطبیعی نیست. با دکتر هم مشورت کن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار