2777
2789

سلام ....یک ماه پیش دوتا جاریم شروع کردن به خراب کردن من جلو خانواده شوهرم ...یه عالمه حرف رفتن پشت سرم به خواهرشوهرامو برادرشوهرم و مادرشوهرم زدن که پشت سرتون غیبت کرده و از این حرفا....البته بگم من عقدبسته ام هنو تقریبا۵ماه میشه و من کلا یک بار خونه دوتا جاریم ب عنوان پاگشایی رفتم

بردارشوهرم که مجرده و با شوهرم هم خونه است کلی جلو شوهرم سرم داد زد و بد و بیرا بهم گف😞شوهرم پشتم بود جلو همه وایساد اما من ارامش فکری ندارم 

من توخونه ای بزرگ شوم ک مادرم رفیقم بوده(چون خیلی جونه )و یه دادش ۱۸ساله فقط دارم این چیزا برام تازگی داره شده برام کابوس شبانه میخوابم جلو حرفاشون جلو چشامه😔😔😔

از اون روز تا الان خونه شوهرم نرفتم فقط باهم شام میریم بیرون یا خونه ما میاد میشینیم ...هردوتا مون داریم از این دوری عذاب میکشیم😔😔😔😔😔

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

ینی از خودشون حرف دراوردن و شما اصلا کلامی حرف نزدید ؟؟؟ 

اگه ب این صورته بهتره رفت و امدت رو ب حداقل ممکن برسونی و زودتر برید سر خونه زندگی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزدلم چی بگم از این بی وجدانا همه جا هست شما سر سنگین باش باهاشون محل نده بهشون فقط به مادرشوهرت و پدرشوهرت احترام بذار و بی احترامی نکن انشالله زودتر میرین خونه خودتون از دوری خلاص میشی

اصلابرات مهم نباشه اگه حرفی نزدی دلیل نداره که ناراحت بشی فقط به فکرخوش وشادبودن باهمسرت باش بعدشم خدات شکرکن همسرت پشتته سعی کن زیادرفت وامدنکن باهاشون وهیچوقت پیش جاری هاحرف نزن چون خیلی ازجاریها فقط هدفشون دوبهم زنی مطمن باش خداجوابشون میده بسپارشون بخدا

اصلابرات مهم نباشه اگه حرفی نزدی دلیل نداره که ناراحت بشی فقط به فکرخوش وشادبودن باهمسرت باش بعدشم خ ...

من یکبار رفتم بار اولم ادم نگاه خونه و زندگی طرف نیکنه نه بشینه حرف بزنه...واگذارشون بخدا

ینی از خودشون حرف دراوردن و شما اصلا کلامی حرف نزدید ؟؟؟  اگه ب این صورته بهتره رفت و امدت رو ...

ن اخه من ک از گذشته خانواده همسرم نمیدونم بخوام بدبگم

نه عزیزم من تازه رفته بودم خونشون اصلامن کسیو نمیشناسم بخوام بد بگم

پس چه مادرشوهر نفهمیده ای داری که باورش شده ...

میگفتی خب من اصلا کیو دیدم که بخوام باهاش غیبت کنم پشت سرتون خودتون شک دارین به اعمال و کردارتون حدااقل به شوهرت بگو بره بگه بهشون خب

واقعا حرفی زدی ؟حتما یه چیزی شده نمیشه که یهو حرفی بزنن یا باهات دشمن بشن الکی ...اگه اینطور نیست بگ ...

اره من خواستم رو ب رو شیم اما همسر جلو همه رو گرفت گفت هرکی هرچی گفته واگذار به همون قران