2777
2789
عنوان

پس فردا تولدمه ولی ...

159 بازدید | 18 پست

پس فردا تولدمه ولی سر یه چیز الکی باشوهرم قهرم نمیدونم برام تولد میگیره یانه ؟یه جورایی دلم میخواد نگیره باهاش لج کنم

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

اوه اوه 

خداکنه یادش باشه فقط 

تولدت مبارک عزیزم🎈🎈🎉

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ من ۲۴ اذر تولدمه اصلا حسش نیس.خوابم میاد فقط .اه

تولدت مبارک عزیزم🎉🎉🎈🎈🎈 .دعا کن خوش باشید همیشه پی شر نباش .

توقع هم نداشته باشین شاید یادش باشه دلشم بخواد کیک و کادو و جشن بگیره ولی نتونه .

همین ک یادش باشه و بت بگه کافیه

نمیدونم دقیقا تو چ فازیم ما اگ تولد نگیرن بیچارشون میکنیم‌بگیرنم ادا ادم قهرارو درمیاریم دوست داریم یادشون بره دعوا بندازیم 😂😂😂

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

نه میدونم یادشه هفته پیش میگفت کلید باغ دوستم و بگیرم بریم اونجا اون یادش نباشه دخترم یادشه قطعا .ولی یه جورایی خوشم میاد نگیره بعد هی بکوبمش تو سرش بیمارم 😂

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
نمیدونم دقیقا تو چ فازیم ما اگ تولد نگیرن بیچارشون میکنیم‌بگیرنم ادا ادم قهرارو درمیاریم دوست داریم ...

دقیقا 

خخخ من ۲۴ اذر تولدمه اصلا حسش نیس.خوابم میاد فقط .اه تولدت مبارک عزیزم🎉🎉🎈🎈🎈 .دعا کن خوش ...

ممنون نازنینم😊😊