soooor مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 104 عنوان نی نی کوچولوی من 63 بازدید | 8 پست سلام.من سنو دادم۳۵هفته وزن جنین دو و نیم کیلو بود سه هفته ی دیگم سزارین میشم حالا چیکارکنم حسابی تپل بشه کسی تجربه داره بگه لطفا 1399/09/16 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 یه کلیپ از خیر اندیش دیدم، میگفت شب ها 7 تا انجیر خشک روزها 14 تا زیتون، بچه خوب وزن میگیره، موز و سیب زمینی و بستنی رو هم تو نی نی سایت خوندم
fatijavi عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 328 پودر لیدی میل بگیر بخور،منم هفته آخر بارداریم خوردم انگار تاثیر خوبی داشت واقعا،چیزی بدی هم نیس ویتامین همش،من دکترم تجویز کرد برام چون حدس میزد بچم خیلی ریز باشه
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 توی سه هفته تاثیر میکنه ب نظرتون فک کنم وزن بچت خوب باشه ها مگه میخوای چند کیلو بشه؟ همینجوریش خودش سه کیلو و خورده ای دنیا میاد دیگه این هفته های اخر خیل وزن میگیره هفته ۳۲ چند بود وزنش؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
یک_بیهوشی عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2092 اخي خوشبحالت ماماني ان شالله ب سلامت زايمان كنيمنم خيلي نگران وزن ني ني هستمچون خيلي كم غذا شدم هيچي ميلم نميكشه از اول بارداريمالان ٧ ماهمه فقط ٥-٦ كيلو اضافه كردم گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
soooor مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 104 اخي خوشبحالت ماماني ان شالله ب سلامت زايمان كني منم خيلي نگران وزن ني ني هستم چون خيلي كم غذ ... من الان ک ۳۵هفته هستم همش۸کیلو اضافه کردم
soooor مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 104 فک کنم وزن بچت خوب باشه ها مگه میخوای چند کیلو بشه؟ همینجوریش خودش سه کیلو و خورده ای دنیا میاد دیگه ... چون سزارین میشم میخام یکم تپلی باشه هفته۳۲ نرفتم ۲۸هفته یک وصد بود الان۳۵هفته دو پونصده تا هفته ۳۸چقدمیشه ب نظرتون
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 چون سزارین میشم میخام یکم تپلی باشه هفته۳۲ نرفتم ۲۸هفته یک وصد بود الان۳۵هفته دو پونصده تا هفته ۳۸چق ... اهان خب پس سزارین میشی راحت تری. لیدی میل و ماکارانی و بستنی اینا بخور تپل میشه . در حالت عادی غذا بخوری فک کنم حدود ۳ کیلو و سیصد اینا بشه امید زندگیم دوقلوهام😍