2777
2789
عنوان

هر کی تو بورس کمک بخواد من در خدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 76 پست
فعلا ۱۵تومن اما هرماه پنج تومن اضافه میشه و پول وامم قرار بیاد روش تا خرداد 

رفت صف خرید  اما باز فرصت خرید میده  من داخل این سهمم میدونم ایندشو

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

سلام عزیزم بانکی ها بنظ تون چرا منفی شدن؟

و فملی هم بسته س

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه فردا بخرم ؟؟ممنون میشم ج بدی 

اگه فرصت خرید دااد بخر الان که رفت صف خرید باید کمین کنی وقتی فرصت داد زود بخر

سهام  وبوعلی خوساز و ثبهساز و حریل و امروز خریدم به دید میان مدت  میتونی یه نظر بده راجع بهشون

سهام فولاد دارم بلند مدتی ۱۹ درصد ضررم به نظرت رد کنم بره وقتی سربه سر شد آخه اصلا سوده نیست فقط رنج میزنه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
عزیزم باید بلد باشی وارد بورس بشی نه با حرف این و اون بگو ببینم سهمایی که الان داری چی هستن؟

سلام میشه بگی عرضه اولیه فردا و پس فردا رو بخریم؟ پدیره نویسی اتکاسا رو چی؟

و اینکه بگیلان و ولپارس و آبادا رو بفروشم فردا؟

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

راستی امروز قرار بود پول بیاد به حسابم. تو سایت آگاه هم قسمت تقاضای وجه نوشته انجام شد. ولی نیومده. پس کی میاد؟

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
راستی امروز قرار بود پول بیاد به حسابم. تو سایت آگاه هم قسمت تقاضای وجه نوشته انجام شد. ولی نیومده. ...

عزیزم روزی که درخواست میدی فردا عصرش میاد حسابت

سلام میشه بگی عرضه اولیه فردا و پس فردا رو بخریم؟ پدیره نویسی اتکاسا رو چی؟ و اینکه بگیلان و ولپارس ...

همه عرضه اولیه ها و پذیره هارو بخر نگه دار پس انداز خوبین فقط میدونی که پذیره ه ها اکثرا 1سال بسته میمونن

سهام  وبوعلی خوساز و ثبهساز و حریل و امروز خریدم به دید میان مدت  میتونی یه نظر بده راجع ب ...

عزیزم وقتی میگی بلند مدت یعنی 1سال تا 2سال نه هیچوقت هیچ سهمیو تو ضرر نفروش  مگر اینکه با 5 یا 8 درصد ضرر ازش بتونی بیرون بیای   اون یکیا هم باید تحلیل کنم الان همینجوری نمیتونم نظر بدم