دیشب بی بی چک زدم تاپیک زدم هم زدم دیشب. امروز به دخترخالم که خواهرشوهرمم میشه گفتم اینجوری شده گفت منم ب خاطر کیست هم بی بی مثبت میشد هم بتام بالای1500میرفت😐البته خواهرشوهرام سابقه بچه زایی و سقط ماشالله زیاد دارن😐ولی مامان خودم کلا دوتا اورده میگه فقط سر من دوماه خونریزی داشته😑من اخر نفهمیدم بی بی ربطی ب کیست داره یا نه
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا ی چی گفته.مبارکه اول صبح بارونی چه خبر خوبی برا ی دوست.انشالله سالم بغل بگیری😘😘😘
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
بله ربط داره تو برشور خود بی بی چکا هم نوشته کیست داشته باشی مثبت کاذب میزنه،ولی برا منم مث برا تو شد بی بی چ یکی کم رنگ یکی پر رنگ مثبت بود،عزیز حتمن برو ازمایش خون بده خیلی دقیقه شاید باردار باشی
بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...