2777
2789
عنوان

کرونا

270 بازدید | 17 پست

بچه ها چن روزی میشه بینیمو عمل کردم و چون تامپون تو بینیمه با دهن نفس میکشم هوا هم سرده. الان دو روزه خلط گلو دارم . هیچ علائمی هم ندارما حتی سرفه. فقط خلط گلو دارم . کرونا نباشه؟😪 و اینکه چکار کنم از بین بره چون کلافگیمو بیشتر کرده. یا این مشکل طبیعیه؟

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این کرونا چرا ریسک عمل رو پذیرفتی من مادر بزرگم رو بر اثر کرونا از دست دادم شوخی نگیرید لین بیما ...

فرستادم عزیزم. بیمارستان خصوصی رفتم خلوت بود و تمیز . کاش منو نمیترسوندی حدااقل عزیزم. 

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          
برو اب نمک قرقره کن از دهن قرص سی جوشان خیلی خوبه

اخه هر قرصی نباید بخورم بعد عمل خطرناکه . آب نمک خوبه قرقره  کنم؟

فرستادم عزیزم. بیمارستان خصوصی رفتم خلوت بود و تمیز . کاش منو نمیترسوندی حدااقل عزیزم. 

ممنونم عزیزم اینو واسه خیلیا گفتم ک میگن کرونا نیست و جدی نمیگیرن

ببخش گلم اره اشتباه کردم دلواپس نباش توکل کن به خدا

برو اب نمک قرقره کن از دهن قرص سی جوشان خیلی خوبه

وای نمک هم اصلا خوب نیس برام چون ورمو خیلی بیشتر میکنه. 😭😭

ممنونم عزیزم اینو واسه خیلیا گفتم ک میگن کرونا نیست و جدی نمیگیرن ببخش گلم اره اشتباه کردم دلواپس ن ...

خدا بهتون صبر بده گلم. اره واقعا خطرناکه ولی گفتم ک اون بیمارستان ک ما رفتیم اصلا کرونایی راه نمیدن . خیلیم خلوت و فوق العاده تمیز بود. خیلیم رعایت کردیم. الانم علائمی ندارم فقط خلط گلو دارم ‌. بخاطر بینیم نمیتونم ب خودم فشار بیارم و تخلیه کنم این اذیتم میکنه وگرنه شکر خدا گلو درد سرفه تب بدن درد هیچی هیچی ندارم

اخه هر قرصی نباید بخورم بعد عمل خطرناکه . آب نمک خوبه قرقره  کنم؟

قبل از عمل هر قرصی نباید بخوری بعدش دیگه خطر خاصی نداره

خلط گلوت علتش خون ابه هایی ک از بینی میره...

تامپون هم ک بعد از 48 ساعت درمیارن دیگه

خودتو تقویت کن...سوپی ک توش چغندر و لبو و هویج رنده شده بخور با اب قلم

روزی چند لیوان اب پرتقال و لیمو شیرین بخور

جایی هم نرو کسی هم پیشت نیاد

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
آب گرم بخور گرمیش در حد چای باشه

حتما میخورم مرسی.