2777
2789
عنوان

کادو

61 بازدید | 8 پست

به نظر شما کادو برای یه دختر ۱۳ساله چی خوب ؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
نمیدونم
1
33%
نمیدونم
0
0%
نمیدونم چی بخرم
2
66%
این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیرای خوشگل زیادی هست

من فقط رینگ لایت تو ذهنم

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
کتاب مناسب سنس مطابق سلیقش-بدلیجات-عطر-روسری

روسری سر نمیکنه کتاب خیلی داره عطر هم داره 

من فقط رینگ لایت تو ذهنم

میتونین ست گردنبند یا دستبند و ساعت ست

ادکلن.چند رنگ لاک که مارکشون یکی باشه.شال یا روسری.کتاب.عروسک هم میشه البته نه برا بازی😐دکوری خوشگله😍

معلم آینده😍👩🏻‍🏫