2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اضطراب که دارم ولی فکر کنم حالت بدن باعثش میشه ...

حتما پیش پزشک برو ولی اگه میشینی درست میشه یا مشکل تنفسیه که وقتی شکم تخت باشه تنفس سخت میشه و مغز اخطار میده یا مشکل معده داری مثل ورم معده که بازم به ریه هات فشار میاره

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
مشکل معده نداری؟

قبلا زخم معده داشتم ولی درمانش کردم الان درست زیر سینه ی چپمه یه درد ناگهانی شروع میشه بعد درده پخش میشه انگار بازوی چپم دستم به پشتم میزنه و دستم بی حس میشه طوری که دیگه نمیتونم پسرمو بغل کنم 

دقیقا منم همین مشکل رو دارم. این اتفاق برام به همراه تشنگی شدید پیش میاد. فقط شبا قبل خواب!

هفته پیش رفتم دکتر قلب. نوار قلب هم گرفت و اوکی بود همه چی. گفت از استرسه و بهم قرص پراپرانول داد (که من تاثیری ندیدم هنوز)

ولی من این مشکل رو وقتایی که آرومم هم دارم. 

شک خودم رو این موارده:

۱. وقتایی که قرصای کم کاری تیروییدم رو نمی خورم

۲. قبل خواب غذای شور یا هله هوله نمکی می خورم

۳. نزدیک پری ودم باشه

۴. وقتی از ساعت خوابم خیلی میگذره

اینارو هم به دکتر گفتم. گفت خوب دیگه خودت میدونی دلایل رو. همینارو رعایت کن 🤨

تنها چیزی که این حالتم رو آروم کرد اخیرا، عرق بیدمشک بود

دقیقا منم همین مشکل رو دارم. این اتفاق برام به همراه تشنگی شدید پیش میاد. فقط شبا قبل خواب! هفته پی ...

اگه عرق بیدمشک آرومت میکنه یعنی مشکل از معده است و صد در صد غذای شور تاثیر داره شک نکن چون کلا تشنگی همین علایمو داره اگه از ساعت خوابت میگذره یعنی باید رعایت کنی و شب قبل خواب گوشی دستت نگیری تلویزیون و‌لپ تاپ و زیاد نبینی

و ای کاش قرص اعصاب نخوری کلا خوب نیستن آرامبخشها

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌