2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 141 پست
اره اگه یکی میتونه این کارو براش انجام بده چون خیلی سخته من مجردم ولی واقعا درکش میکنم

خودمم درکش می‌کنم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم صبر کن ببین میگه یا نه..بعد با آرامش بگو چرا دروغ گفتی.. می‌دونم سخته صبر کردن ولی صبر کن با آ ...

اره تا فردا صبر میکنم ببینم چی میگه نمیگه .. حتی هم نگه یجوری بام رفتار میکنه میترسم ازش بعد میشم من مقصر

اره تا فردا صبر میکنم ببینم چی میگه نمیگه .. حتی هم نگه یجوری بام رفتار میکنه میترسم ازش بعد میشم من ...

آرع دقیقا ممکنه دلیلی بیارع تو مقصر بشی.. ببخشید میپرسم بلد نیستم بخدا چجوری میتونم تاپیک های قلبم پاک کنم چیکار باید کنم؟

اره تا فردا صبر میکنم ببینم چی میگه نمیگه .. حتی هم نگه یجوری بام رفتار میکنه میترسم ازش بعد میشم من ...

امان از دست این مردا 

چ موجوداتی هستن 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
12 ساله با 9 ساله با 3 ساله خودمم 28 سالنه چهارده سالگی ازدواج کردم باش بچه بودم انگار خودش منو تربی ...

هنوز سنی نداری اوج جونیته ان شالا که واسه یه مو ضوع کاریه

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤
دوست عزیز واقعا اگه میتونی این کارو براش انجام بده حداقل بدونه داره با کی زندگی میکنه 

نمیتونم 

اگه میتونستم انجام میدادم تا بقالی نمیتونم بدون اجازه اش برم

نمیتونم  اگه میتونستم انجام میدادم تا بقالی نمیتونم بدون اجازه اش برم

یا خدا پس متاهلی اینجوریه من غلط بکنم بخوام عاشق بشم

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤
نمیتونم  اگه میتونستم انجام میدادم تا بقالی نمیتونم بدون اجازه اش برم

مثل منی من اجازه اینگه برم توراه پله ها پسزمو صدا بزنم و ندارم  وقتی میره بازی خونمون اپارتمانیه