2777
2789
عنوان

غصه دنیا رو نخور😍

186 بازدید | 10 پست

اینو برا خودمم مینویسم که یادم بیارم،یادم بمونه

تو زندگی هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش بخوای غصه بخوری،گریه کنی،معده درد بگیری،سردرد بگیری

چیزایی که قبلا باعث شده حالت گرفته شه رو یادت بیار،الان هنوزم براش اشک میریزی؟هنوزم همونقدر بده؟چند درصد غصه هات هنوزم همونقدر فاجعه ان؟!چه اهمیتی داره که فلانی چی گفته،یا چیکار کرده؟چرا از کاه برا خودت کوه میسازی؟کی و چیه که ارزش یه لحظه اشک ریختنتو داشته باشه؟

وقتی سردرد داری،وقتی معده درد داری،کیه که به دادت برسه؟چی از سلامت روح و جسمت مهم تره؟پس توی اوج ناراحتی یادت بیار که اینا همه یه سری اتفاقات مسخرن که بالاخره میگذرن،مهم خودتی که سلامت و شاد باشی

تو اون مود بد نمون💜

حرفت درست ولی الان اوضاع جامعه ی جوریه ک نمیتونی خودتو ب بی‌خیالی بزنی..خدا لعنتشون کنه ک حسرت زندگی کردنو ب دلمون گذاشتن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوضاع که خیلی بده،اما چاره چیه؟!

دیگه مغزم ب حل مشکل نمی‌رسه😂⁦👌🏻⁩اگه می‌تونستم میرفتم همشون ترور میکردم اتفاقا الان داشتم ب شوهرم میگفتم نقشمو

دیگه مغزم ب حل مشکل نمی‌رسه😂⁦👌🏻⁩اگه می‌تونستم میرفتم همشون ترور میکردم اتفاقا الان داشتم ب شوهرم ...

میدونی چیه،یه اکانت برا سال 96 داشتم که سر همین بحثا به بادش دادم که فدای سرم!!

این خانه از پایبست ویران است دوست من،یکی دو تا که نیست بگم حل میشه

سعی کن چیزی رو که نمیشه تغییر بدی بپذیری،با چیزای کوچیک برا خودت خوشحالی درست کن

میدونی چیه،یه اکانت برا سال 96 داشتم که سر همین بحثا به بادش دادم که فدای سرم!! این خانه از پایبست ...

اره واقعا از پاییبست ویرانه ...

نهههه مشکلات تو زندگیمه یکییش بچه نخواستن شوهرم،یکیش اینکه کلا رفیقاشو بزاره کنااار.خستم

عزیزم دنبال راهکارش باش،این مشکل حل نشده که برا 7-8 سال پیش باشه و بخوای یادت بره،مشکل الانته