2777
2789
عنوان

ببخشید کسی می دونه برا سرفه چی خوبه؟اگه میدونید لدفادریغ نکنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 50 پست
شربت زوفا عسل از داروخانه بگیرید خوبه

برا سرفس؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
عسل آب جوشیده وآبلیمو قاطی کن 

اینو خیلی خوردم

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید متخصص بری  اما برا درمان کلللللیییی سرفه ، به دانه خوبه

بخدااینم امتحان کردم ج نداد

چهار تخمه از عطاری بگیر واقعا عالیه واسه گلو درد و سرفه شربت زوفا عسلی هم خیلی خوبه از داروخانه بگی ...

چارتخمه رو باید دم بدم؟چن دیقه؟

مرسی از راهنماییت دوست عزیزم

از عطاری پنیرک بگیرید دم کنید مثل چایی بعد صاف کنید بخورید در حالت ولرم   بخور دعام کن عال ...

چن دقیقه بجوشه؟

ینی خوب میشم؟:/

شربت broncold واقعا عالیه  منم مثل شما بودم سرفه داشت دیوونم میکرد رفتم پیش یه دکتر این شربت ر ...

منم این شربتو خوردم جواب نداد

چهار تخمه خیلی خوبه،دانه به بگیر از عطار بخیسون داخل اب جوش بعد شب خابیدنی بخور

یعنی دانه به رو نباید بزارم دم بکشه؟

چارتخمه رو باید دم بدم؟چن دیقه؟ مرسی از راهنماییت دوست عزیزم

به اندازه یه قاشق بریز تو لیوان آبجوش بریز بذار لعاب بندازه میتونی بذاری رو کتری اگه عسل داشتی میتونی اضافه کنی

امیدوارم هرچه زودتر سلامتی حاصل بشه گلم

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
چن دقیقه بجوشه؟ ینی خوب میشم؟:/

نجوشون...آب جوش بریز روش ، یه نعلبکی بزار روی لیوان تا دم بکشه

والا ما اینکار را میکنیم خیلی تاثیر داره ..ان شالله شما هم خوب میشی..اگر این کارها جواب نداد برو دکتر دیگه گلم

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹