2777
2789
عنوان

ببخشید کسی می دونه برا سرفه چی خوبه؟اگه میدونید لدفادریغ نکنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل ختمی،بابونه،اویشن،پونه کوهی باهم دم‌کن .روزی دوبار با یک قاشق چای خوری عسل میل کن.فقط عسل زمانی به دمنوشت اضافه کن که خیلی داغ نباشه.در ضمن قبل از خواب هرشب یک‌قاشق چایخوریدعسل بخور.وروش هیچی نخور.ان شااله خوب می شی

منم سرفه های شدید. داشتم بعد. از سرماخوردگی دکتر بهم آمپول دگزا میداد و بعضی وقت ها هم اسپری سالبوتامول 

البته یادم نیست با هممیداد یا نه به هر حال بهتره برید. پیش دکتر دارو های گیاهی و جوشونده و این ها هم اصلابرای من فایده نداشته

حتی دکتر میگفت میتونه باعث حساسیت بشه دارو گیاهی

هر روز صبح ۷ تا دونه اسپند بخور ناشتا

بعد چهارتخم بگیر بریز تو اب ولرم بخور خیلی واسه سرفه خوبه 

پودر چهار تخم روتارین خوبه 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
باید بری پیش فوق تخصص ریه 

دوبار رفتم نتیجه نداد

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
شربت زوفا. شربت بنفشه  باریج ، خیلی خوبن

حتما امتحان میکنم

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
گلم گیاه آویشن از عطاری بگیر دم کن مثل چایی بخور هر روز، پودرش نه ها فقط خود گیاهش

چشم حتما..فقد چن دقیقه بجوشه؟

اویشن عالیه

شربتشو خوردم تاثیرنداشت