2777
2789
عنوان

۸ ساله که منتظر بی بی چک مثبتم

293 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۸ ساله منتظرم . ۵ روز دیگه موعدمه . الان سه روزه هم سینه چپم تیر میکشه هم زیر شکمم . در صورتی که من قبل از پری هیچ علائمی ندارم . و کلا درد و اینا ندارم . میخواستم بدونم اونایی که باردار بودن همین علائمو داشتن؟ میتونم امیدوار باشم؟

چند وقته اقدامی 

انشالله ک گیرت میاد گلم

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خواهر گلم . برام دعا کن . ایشالله خدا بخاطر قلب مهربون توهم که شده جوابمو بده

خدایا توروبحق قران   توروبحق پهلوی شکسته فاطمه زهرا ب دل خواهرم نگا کن  ی فرشته کوچولو بزار تو دلش  ک خوشحال شه

عزیزم درکت میکنم منم ۲ ساله منتظر بچه هستم و هر ماه انتظار میکشم ایشالا به حق امام حسین بارداری برات دعا میکنم که باردار باشی تو هم برا من دعا کن منم ۳ روز دیگه باید پری شم ایشالا که هیچکدوم نمیشیم