بچه ها من ۸ ساله منتظرم . ۵ روز دیگه موعدمه . الان سه روزه هم سینه چپم تیر میکشه هم زیر شکمم . در صورتی که من قبل از پری هیچ علائمی ندارم . و کلا درد و اینا ندارم . میخواستم بدونم اونایی که باردار بودن همین علائمو داشتن؟ میتونم امیدوار باشم؟
اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم درکت میکنم منم ۲ ساله منتظر بچه هستم و هر ماه انتظار میکشم ایشالا به حق امام حسین بارداری برات دعا میکنم که باردار باشی تو هم برا من دعا کن منم ۳ روز دیگه باید پری شم ایشالا که هیچکدوم نمیشیم