2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سال نود و پنج یه ملک پیش خرید کردیم تو بنگاه قولنامه کردیم قرار شد هجده ماه بعد تحویل بگیریم تمام چک ها رو سر موعد پاس کردیم فقط چهل میلیون از پول باقی موند برای کلید تحویل .تو قولنامه ذکر شده بود که روزانه پنجاه تومن خسارت باید پرداخت کنه به ما .الان بعد از سه سال که ملک رو تحویل نداده ما ازش شکایت کردیم .دادگاه رای رو صادر کرد و روزانه مبلغ پنجاه تومن تعیین کرد و همین طور اجاره ای که ما تو این سه سال پرداخت کردیم .الان ایشون اعتراض کذاشته و یه اخطاریه برای من اومده که شما باید از خودت دفاع کنی.ایشون ادعا کرده که تو حاشیه قولنامه ذکر شده من باید پنجاه میلیون بهش میدادم و ندادم به همین علت ملک رو تحویل نداده در صورتی که اصلا همچین چیزی نیست

باشه گلم فردا جواب رو همینجا میذارم

من مدارکی که ارائه داده رو دیدم اصلا مدرکی مبنی بر اینکه من پنجاه تومن پرداخت نکردم رو پرونده نذاشته برام سواله چطور دادگاه همچین ادعایی رو از ایشون قبول کرده و از من خواسته که دفاع کنم .چون ایشون پارتی داره خیلی نگرانم از اینکه حقمون رو بخوره  

رسید نداری مگ

بله تمام مبالغ رو چک دادیم پاس کردن شماره چک ها هم تو قولنامه مشخص هست کلا از این نظر مشکل نداریم فقط برام عجیبه چطور دادگاه حرف ایشون رو بدون سند و مدرک قبول کرده چون روز اول به من گفتن باید تمام مدارکتون رو رو پرونده بذارید ایشون بدون مدرک یه ادعای دروغ کرده .