2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد رفیق باز

754 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من نامزدم خیلی به کوه رفتن و مجردی گشتن با دوستان علاقه داره یعنی خیلی از خیلی بیشتر و تمام خانواده حتی پدرش هم اینجوری هستش که با دوستاش میره کوهنوردیو تفریح مجردی

من خیلی خیلی حساسم واقعا دست خودم نیست وقتی میگه من دارم میرم کوه یا میرم پیش بچه ها ناخودآگاه واقعا ناراحت میشم درکش میکنم اونم نمیتونه علایقی که بهشون عادت کرده بذاره کنار اما واقعا نمیتونم با آدم رفیق باز کنار بیام

چند روز پیش دعوامون شد شدید، قول داد دیگه همشونو بذاره کنار ولی گفت پشیمون میشی!

بعد از یکی دو روز هی از هوس کوه رفتنو خوشبحال اینو اونو اینا حرف می زد خیلیم سرد بود منم گفتی یه مدت امتحان میکنیم نتونستی یه فکر  دیگه میکنیم باز شروع کرد دعوا و هرچی از دهنش دراومد گفت امروزم سر بی ارزش ترین چیز بهم گفت چند روزه خونم تو سرمو خوردی اعصابم خراب کردی

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم میگه تو محکمی اما من خودمو بخاطرت خرد میکنم! تو فقط خودت قبول داری. بعد الان هرچیم بگم میگه تو منو نمیخوای من خودم این قولو دادم و خودم انتخاب کردم اما زجرم میده

ببخشید تازه این یکم از ناراحتیت بود😭 لطفا کمک کنید

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

دیگه آدم متاهل رفیق بازیش چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از من میشنوی هنوز که نامزدی بهش گیر نده سر این چیزا اگرم ازت پرسید بگو به نظر من خیلی خوبه آدم با رفیقاش بیرون بره بعد که عقد کردی تبصره براش بیار بگو اره خوبه رفتن پیش دوستات ولی مثلا هفته ای دو ساعت اینو که گفتم از خودم در نیاوردم یه روانشناس میگفت

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ب هم دیگ فرصت بدین هم تو کوتاه بیا هم اون طوری نباش ک حس کنه مث ی پرنده افتاده تو قفس،حکم قفس رو نداشته باش اتفاقا همراهیش کن بگو برو خوش بگذره چقدر روایت عوض میشه چقدر با خوشحالیت من خوشحال ترم از این جور حرفا دیگ

بعد اگ مختلط ک خودتم همراهیش کن یا روزایی ک این میره بیرون توهم با دوستات برو  بورت مستقیم ن تو لفافه بهش بفهمون ک کمتر بره  بیرون ب جا اینکه همیشه بره بیرون  

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
دیگه آدم متاهل رفیق بازیش چیه

بخدا همه خانوادشون اینجورن حتی روزای غیرتعطیل هم میرن تفریح و خانوادگی چ مجردی اصلا نه ساعت براشون مهمه نه تعطیلی

ادما رو همونجور که هستند بپذیرید بدترم تصورش کنید، باور نکنید بگه عوض بشم تغییرش میدم. 

من نزدیک دیدم یه آشنا با سه تا بچه هنوز که هنوز همسرش رفیق بازه تو بدترین شرایطمم شبا تنهاش گذاشت رفت پیش دوستاش

بیشتر فکر کن دوست عزیز

بخدا همه خانوادشون اینجورن حتی روزای غیرتعطیل هم میرن تفریح و خانوادگی چ مجردی اصلا نه ساعت براشون م ...

شوهرت تو همچی خانواده ای بزرگ شده عادت کرده لابد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ب هم دیگ فرصت بدین هم تو کوتاه بیا هم اون طوری نباش ک حس کنه مث ی پرنده افتاده تو قفس،حکم قفس رو ندا ...

من خیلی خواستم بهش تعارف کنم اما اصلا اینجور نیست یک بار بهش بگم دوباره شروع میشه یریز میره بعد حالا مثل اینکه اعتصاب کرده باشه هی میشینه خونه و فقط میره سرکار میگه واسه خوراکی مغازه هم نمیرم😐 اتفاقا میگه تو هم هر روز با دوستات برو بیرون میگه من از تو ایراد نمیگیرم گفتم هرکدوم مشکل داشته باشیم باید مطرح کنیم

عزیزم از من میشنوی هنوز که نامزدی بهش گیر نده سر این چیزا اگرم ازت پرسید بگو به نظر من خیلی خوبه آدم ...

آخه ایشون اصلا توجه نمیکنه من بگم برو دیگه هرروز میره مثلا شب میره میگم ساعت۱۱بیا هزار بار دعوا داشتیم قسم خورده یازده میاد فقط یک بار ۱۱ برگشته

شوهرت تو همچی خانواده ای بزرگ شده عادت کرده لابد

اره بخدا باباش با دوستاش میره تا دو سه روز کوهن