2777
2789

کی تجربه بد منو داشته  

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

یکماه استراحت مطلق بودم تا خوب شدم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ان شاء الله خیره،من تجربه داشتم،خونریزی از هفته 5بارداری.... ولی 14هفته سقط شد..... شما بچتون دختره ...

سونو شونزده هفته گفت پسر اما مطمعن نگفت

سه روز بعد زدن آمپول خوب شدم الان هنوز دارم میزنم اما باز افتادم ب لک بینی .روزی ی آمپول و ی شیاف

سونو دادی ببینی هماتوم داری یا نه؟ دهانه ی رحم بسته هست یا نه؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
سونو دادی ببینی هماتوم داری یا نه؟ دهانه ی رحم بسته هست یا نه؟

هر دوتاشو داشتم اما دکترم گفت آمپول و استراحت خوب میشی .شده بودم .الان بعد پنج روز باز لک دیدم .ترسیدم

سه روز بعد زدن آمپول خوب شدم الان هنوز دارم میزنم اما باز افتادم ب لک بینی .روزی ی آمپول و ی شیاف

عزیزم علت لکه بینیت چی بود؟من فکر کردم تو این هفته ها خطر سقط نیست

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 

یه چیز بگم ،جنین پسر ضعیف تر از دختره.... ان شاء الله که اشتباه گفته و دختر باشه... جالبه واسه من گفته بودن دختره ولی پسر بود و سقط شد، آزمایشگاه گفت 90درصد سقط های ب دلیل خونریزی مادر، پسر هستن