2777
2789
هر دوتاشو داشتم اما دکترم گفت آمپول و استراحت خوب میشی .شده بودم .الان بعد پنج روز باز لک دیدم .ترسی ...

یه مدت استراحت مطلق باش.آمپول یا شیاف یا قرص دوفاستون استفاده کن.به دکترت بگو ببین میگه کدوم رو استفاده کنی

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بگم ،جنین پسر ضعیف تر از دختره.... ان شاء الله که اشتباه گفته و دختر باشه... جالبه واسه من گف ...

من بعد ده سال باردار شدم اصلا تحملشو ندارم  

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩
شما  همون اول استفاده خوب شدین یا مثل من میشد تموم بشه باز شروع بشه

الان فقط لک بینی دارید و خونریزی ؟ دکتر چی گفته؟ آخه تو این سن بارداری معمولا اینجور نمیشه! مخصوصا که از اول مشکل لک و هماتوم نداشتید

یه مدت استراحت مطلق باش.آمپول یا شیاف یا قرص دوفاستون استفاده کن.به دکترت بگو ببین میگه کدوم رو استف ...

ده تا آمپول و بیستا شیاف داده هر روز .اما قطع شده بود یهو الان لک دیدم

من بعد ده سال باردار شدم اصلا تحملشو ندارم    

ببین منم بعد یه دوره نازایی باردار شدم ولی سقط شد یه دنیا گریه کردم ولی بدون تا خدا نخواد برگی نمیفته.... ان شاء الله سالم و صالح باشه... اگر سالم و صالح نباشه به چه درد میخوره؟! ببین حرفم شاید سنگدلانه باشه ولی قربونت برم اینو کسی بهت میگه که ابن درد رو کشیده.... شما هم استرس رو از خودت دور کن، بسپار خدا.... ان شاء الله سالم و صالح برات نگه داره

ببین منم بعد یه دوره نازایی باردار شدم ولی سقط شد یه دنیا گریه کردم ولی بدون تا خدا نخواد برگی نمیفت ...

توکل ب خدا .من بیمه ختم قرآنش کردم .خیلی دوسش دارم

شما  همون اول استفاده خوب شدین یا مثل من میشد تموم بشه باز شروع بشه

مثل شما بودم که یک ماه کامل خوابیدمو هیچ کاری انجام نمیدادم حتی وقتی لکه بینی هم نداشتم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دکتر رفتی چیزی نگفت؟ میدونی اون موقع دکتر به من گفت بچه باید خودش بتونه بمونه، ولی ما چون مریض نگه برام کاری نکردی و دارو ندادی شیاف می‌نویسیم، و دکتر یادمه گفت اگر من خودم باردار شم خونریزی بیفتم شیاف استفا ه نمیکنم! ولی من دلم طاقت نیاورد چون دوسش داشتم چون میخواستم با چنگ و دندون نگهش دارم ولی آخرش هم بعد 8هفته استرس و استراحت و شیاف توی 14هفته سقط شد

لک بینی تون با آمپول قطع شد؟

بله عزیزم

نگران نباش فقط استراحت کن گلم ان شاءالله که به موقع بغلش میکنی 💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دکتر رفتی چیزی نگفت؟ میدونی اون موقع دکتر به من گفت بچه باید خودش بتونه بمونه، ولی ما چون مریض نگه ب ...

خیلی ناراحت شدم برات .خدا دلتو روشن کنه