2777
2789

من یه دوستی داشتم  اونجوری بود  البته خانوادش هم خبر داشتن چندوقت پیش خبر رسید رف آمریکا تغییر جنسیت داد   حتی اونموقع بااینکه اسمش فاطمه بود   داریوش صداش میزد  مامانش

فک‌کنم به دخترا تظر داره شایذم ترنس نیس ل ز ه

😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی به دخترا تمایل داره

☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
 عاشق ی دختر شده .میل ب اون روابط غلط نداره ها نه .ولی دلش میخواد در غالب پسر با اون باشه

چ جالب

من یه دوستی داشتم  اونجوری بود  البته خانوادش هم خبر داشتن چندوقت پیش خبر رسید رف آمریکا ت ...

یعنی درود بر اون مادر 

یعنی بهترین ها لیاقت این مادره

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
یعنی درود بر اون مادر  یعنی بهترین ها لیاقت این مادره

😔😔😔😔ولی مادر اون دختر خیلی سخت گیره خیلی بده واقعا موهاشو اصلاح مردونه میکنه .لباس مردونه میپوشه و...

عاشق ی دختر شده .میل ب اون روابط غلط نداره ها نه .ولی دلش میخواد در غالب پسر با اون باشه

منم یکی از دوستام بایسکشوال هس  هم عاشق منه  هم دوس پسرش  وقتی من ازدواج کردم خودکشی کرد