برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
من افسردگیم با رقصیدن و ورزش و اصلاح سبک زندگیم برطرف شد
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم از دهه 40 میلادی این قرصا تو کل دنیا استفاده میشه و نتیجه گرفتن، ولی نه صد در صد. اما در صد بالایی نتیجه گرفتن
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
من ۴ تا قرص سراتلین رو تو ۴ روز خوردم یعنی روزی یکی افسردگی بعد زایمانم خوب شد،صب تا شب اشک میریختما
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بستگی داره تا چه حدی بوده افسردگیت من خیلی افسردم حالمم روز به روز داره بدترمیشه و علائمهای مختلف نش ...
حتی اگه حالت بده هم باز ورزش کن و برقص خیلییییی توی درمان بیماریت کمکت میکنه
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
منم حالم خیلی بده حتی به ی چی فکردم میکنم احساس گناه حالت تهوع فکرای بد استرس کلا همه باهم میان سراغ ...
روزی ی سراتالین بعد صبحانه بخور هیچی نمیشه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
متاهلی؟ چه علائمی داری؟ اخه ی خانومی دقیقا علائم منو داشت گف قرص خورده و کاملا خوبه خوب شده انگار ...
اره تاپیک ام و امضام بخون متوجه میشی 🖤افسردم داغونم
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
من علائمم خیلی زیاد بوده و هست همش ی فکرایی میزنه به سرم که باعث میشه حالم بدتر شه اسم ازدواج میاد استرس میگیرم اصلا کلمه طلاقو میشنوم وحشتم میگیره فکرای بد میزنه به سرم نمیدونم چرا