2777
2789
عنوان

آبروم. کمک لطفا شوهرم طلاقم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست
عزیزم یعنی شوهرت با حرف یکی سریع نظرش درموردت عوض میشه ؟؟  بنظرم ی آتو از دختر عمت بگیر با همو ...

نمیدونم چجوری ازش آتو بگیرم دیوونه شده از حسودی 

همینقدر تیکه هایی میپرونه شوهرم هعی بهم میگه

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عمه ی نفهمت رو بکش کنار حالیش کن.اون هیچوقت نمیاد به شوهرت بگه که تو با کسی رفیقی یانه.تو هم بروی خودت نیار.پیش شوهرت هراز گاهی بگو دختر عمم خیلی بهم حسادت میکنه که اگه یه موقع یه چی از دهنش پرید شوهرت بزاره به حسابه حسودیش‌

به شوهرت نگو.طلاقت نمیده که ولی رابطتتون سرد میشه و بی اعتماد

اگرم چیزی گفت از الان زمینه چینی کن البته نه تابلو ها.بگو حسوده یا بگو ی جوریه.از اخلاقش بگو ک چشم ن ...

اره راست میگی حتما همینکارو میکنم

اولا اصلا به دخترعمت ترستو نشون نده که سو استفاده کنه

دوما اون گذشتت بوده از خدا بخواه ببخشت و آبروتو حفظ کنه

سوم به هیییییییچ وجه زیر بار نرو اگرم چیزی گفت،شروع کن داد و بیداد سرش و بگو ازش شکایت میکنی به خاطر تهمتاش

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
دختر عمه ی نفهمت رو بکش کنار حالیش کن.اون هیچوقت نمیاد به شوهرت بگه که تو با کسی رفیقی یانه.تو هم بر ...

اره دیگه همین میترسم باشه عزیزم

اولا اصلا به دخترعمت ترستو نشون نده که سو استفاده کنه دوما اون گذشتت بوده از خدا بخواه ببخشت و آبرو ...

من توبه کردم واقعا 

اره هرچی هم چند سال میگم اونا تموم شده هعی حرف الکی میزنه

اره راست میگی حتما همینکارو میکنم

کلا جلوی ادمای حسود مراقب باش...پیش همسرت نشین یا محبت نکن حتی میوه پوست کردن بخدا بعضیا ب بدبختیه ادمم حسودی میکنن...ب همسرتم بگو از چشمش میترسم ک نگه آتو دستش داره.با احتیاط بهش بگو

کلا جلوی ادمای حسود مراقب باش...پیش همسرت نشین یا محبت نکن حتی میوه پوست کردن بخدا بعضیا ب بدبختیه ا ...

باشه حتما.. اره والا از باطن زندگی کسی خبر ندارن شوهر منم تو ظاهر خودش پیش همه جا میکنه نمیدونن تو خونه چه حرکتایی داره 

ببین اگه از گوشه کنار بگی اون بیشتر آزارت میده فقط باید تو جمع ابروش رو ببری بگی به زندگیت چشم داره این رو به عنوان یه دوست که تجربش رو داره میگم

میسازم دنیام رو یه نفره👌👌👌❤❤❤